1200kcal egy 76kg 160cms lánynak fogyáshoz ideális?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg sok? E mellé heti 4*40percet elliptikus trénerezek. Tsk*1,5g szénhidrát 1,5g fehérje,a maradék zsír.2014. febr. 6. 12:32
1/11 anonim válasza:
Kevés. Főleg ilyen mennyiségű testmozgás mellett.
Sokkal magasabbról kellene kezdened, mert ez még jóval azelőtt tarthatatlanná fog válni, hogy elérnéd a célodat.
2/11 anonim válasza:
Ne fogyokurazz!!! Amint visszatersz a 2000 kcal-ra, a kilok is visszamennek, plane, ha a mozgast is lejjebb veszed. Nyugodtan ehetsz 1800-2000 kcal-t, csak ne szemetekbol. Sok zoldseg, rizs, husok, nasinak gyumolcs, plusz a mozgas, boven eleg. Ezt pedig nem csak a fogyasig tudod tartani, hanem utana is. Ne fogyni akarj, hanem egesszseges eletmodot, ami fogyassal fog jarni, mivel nyilvan nem az egeszseges etrendtol hiztal meg.
3/11 anonim válasza:
Én 175 cm magas férfi vagyok és 82 kilóról fogytam 75-re napi 1000-1500 kalóriás diétával, már 5 éve. Azóta normálisan/egészségesen táplálkozom főleg zöldség/gyümölcs és húsokból áll az étrendem és nagyon jókat és finomakat eszem. Nekem azért kellett fogyni, mert a bokám nem bírta a megterhelést, mivel sportolok. Sok sikert a fogyókúrához.
4/11 anonim válasza:
Fogyáshoz sok minden ideális, élethez viszont kevés.
1,5g/ttkg ch sok, főleg ha keményítőt is eszel (rizs, búza etc.)
:)
5/11 anonim válasza:
Nyugodtan mehet kevesebb ch (és az pedig főleg zöldség:) több zsír, több fehérje.
6/11 A kérdező kommentje:
Szénhidrátot felső határnak számoltam,hogyha mégse férnék bele a kevesebbe . 1500kcal-t már próbáltam,de nem jött össze vele a fogyás 1hónap alatt sem.
2014. febr. 6. 16:21
7/11 anonim válasza:
És amikor 1500 kcal-t ettél, ami már akár normálisabb mennyiségnek tekinthető (nem mintha maga az étel kalóriatartalmának számolása normális lenne), akkor nem volt túl sok a ch, vagy mondjuk túl sok tejtermék?
8/11 A kérdező kommentje:
Tejterméket nem ettem, kenyeret,tésztát,rizst sem. Néha napján egy icipici krumplit, de az sem volt több 150g-nál.
2014. febr. 6. 18:21
9/11 anonim válasza:
Értem.
Elfogadom, hogy van olyan amikor a csökkentett kalóriabevitel kell! :)
Sok sikert kívánok!
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :) Igen, nekem is jobb lenne a kicsit több kcal, de hát, van amikor nem jön be sajnos.
2014. febr. 6. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!