Milyen volt a mai menüm?
Figyelt kérdés
Kíméljenek azok, akik sose fogytak le sikeresen!
Két szelet sovány sonka, egy szelet camembert, egy barna zsömle, 3 paradicsom, két tojás, és pár falat sülthal
Gyümölcsleves
Norbi update-s mákos tekercs.
és reggel futottam.
2013. nov. 9. 20:37
1/5 A kérdező kommentje:
15 l. és amúgy nem voltam éhes a nap során
2013. nov. 9. 20:39
2/5 anonim válasza:
Szerintem jó volt, bár ha lehetne a sorrendet felcserélném.
Kicsit ehettél is volna valamit még.
3/5 anonim válasza:
Drága szívem, elhiszem, hogy nem voltál éhes, mert totál össze van szűkülve a gyomrod.
Én 9 kilót fogytam sikeresen úgy, hogy ennek kb a másfélszeresét, ha nem dupláját ettem meg naponta...
Ha az a sült hal nem pár falat lett volna, és mondjuk ettél volna hozzá párolt zöldséget vagy valamit, akkor még azt mondom, hogy oké. De te ma egy rendes meleg ételt nem ettél...
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt lehetőségem. Heti egyszer tudok csak meleg ételt enni, az iskolában nincs. A sülthal rémesen sós volt. De igyekszem!
2013. nov. 9. 20:50
5/5 k.doravanda válasza:
szerintem jó de a Norbi update-t mellőzném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!