Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a napi menüm jó?

Ez a napi menüm jó?

Figyelt kérdés

elhatároztam 2 hete hogy fogyni szeretnék 78kg vagyok és 169 centi magas és 14 éves...

REGGELI: 1 műzliszelet és 1 alma+1 C vitamin tabletta

EBÉD:gulyás leves kenyér nékül és krumpli nélkül (sok hússal és zöldséggel)

Vacsora:azt még nem tudom de szerintem sok sonka...

Még mi elött azzal jönne valaki hogy koplalás az nem jó fogyáshoz EZ ENGEM NEM ÉRDEKEL fogyni akarok ... és gyorsan...csak arra lennék kiváncsi hogy lehet e ezzel fogyni és mennyi idő alatt tudok ledobni magamról 13 kg-ot?mellesleg sportolok is... :D előre is köszi a válaszokat

2013. nov. 8. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

A müzli a megbetegítő és elhízáshoz vezető táplálkozás alapja (kiegészítő: rossz minőségű élelmiszerből hiába eszünk keveset, nem fogyni fogunk csak betegebbek leszünk)

Az ebéded viszont igen jónak tűnik, erre a vonalra alapozz, és sikered lesz.

Fogyni viszont nem lehet gyorsan (biológiai folyamatok sebességének felső korlátja miatt, életfolyamatok sajátságai miatt).

2013. nov. 8. 15:07
 2/9 tomekk123 válasza:
2013. nov. 8. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:
dínókat látok. az baj?
2013. nov. 8. 15:56
 4/9 A kérdező kommentje:
elsőnek köszönöm a másodiknak meg üzenem: ismerem a google-t és onnan találtam ide :D szóval akkor a műzliszelet nem jó értem... most éppen proteint port iszok... (shake) csak mert most fogytam 4 kilót és semmi kenyeret nem ettem és hogy az izmaim ból ne veszítsek... :D de kb 13 kilótol mennyi idő alatt szabaduljak tudom 0.5-1 kiló az ideiglenes 1 héten de... hogy 2 kilót adjak le 1 héten akkor mi legyen az étrendeM?
2013. nov. 8. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:
38%

Elképzelhető, hogy keveset ettél.

Pedig könnyű eleget enni.. csak húsra és zsírra kell alapozni (zöldségekkel, tojással). Így könnyű jóllakni és elkerülni az éhezést, izomvesztést.

2013. nov. 8. 16:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Protein porra van pénz, de arra nem, hogy összerakj egy szálkásító diétát amivel nem veszítesz izmot. Amúgy biztos lehetsz benne, hogy ha 1kg-nál több megy le akkor ott már izomvesztés is van.

A gyorsan fogyó,koplaló emberekkel meg az a baj, hogy egy év múlva ugyan ide írnak, mert lementek 60-ról 50re aztán vissza 70re.

2013. nov. 8. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Vízvesztés is lehet 1 kg fölött, nem robban csak úgy le az izom, főleg ha nincs sok.

Viszont nem csak a glikogén köt meg vizet, sok csaj zsíros-vizes egyszerre. És ez a szövetek közti víz is távozhat ha pozitív irányba változik a táplálkozás/életmód.

2013. nov. 8. 21:44
 8/9 A kérdező kommentje:
:) izom van bőven... :D én az előzőbb válaszadónak miért ha van pénz protein porra akkor miért ne lehetne kajára is? :) VAN csak nincs kedvem ilyen meg olyan halakat enni... meg a zöldségek nagyrészét sem szereten én a sima húsokat szeretem :) csirke,marha...
2013. nov. 9. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor elég sok csirkét, marhát lehetne enni, müzlit (gabonát) éhezők esznek mert olcsó, nem mert jó.

Előző válaszom jól láttam, hogy 0%-os? Mi van ma??

2013. nov. 9. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!