Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek mibol allt a napi menu...

Nektek mibol allt a napi menu fogyokura alatt? 16/L

Figyelt kérdés
155cm vagyok es 57kg, ez aranyosan oszlik el rajtam, senki nem mondana meg, hogy 52nel tobb vagyok, de szeretnem vegre vissza kapni a tavalyi 49kgs alakomat, amihez nem csak sport, de dieta is kell. Ebben szeetnem segitsegetek kerni, eddig heti 5szor eljartam futni,amit most a rosz ido miatt majd kardio dvd-kre cserelek, de a sport mellet rossz etkezesi szokasaim vannak, valahogy a taplalkozas resznel elveszek, van, hogy hianyzik az edes es sajnos egy db.-nal nem tudok meg allni..

2013. nov. 8. 08:24
 1/10 anonim válasza:
155 centihez 50 kg. körül az ideális, tehát neked nagyjából 7-et kellene ahhoz leadni, hogy ezt elérd. Próbáld ki ezt: mától 30 napig ne egyél semmiféle édességet, helyette bőségesen fogyassz párolt zöldségeket ebédhez és vacsorához, ezzel pótolva a hiányzó kalóriákat. Ha ez megvan, a szervezeted hozzászokik a kevesebb cukorhoz és több minőségi szénhidráthoz, és a közérzeted is jobb lesz. Utána már fogyókúrához találsz a neten egy csomó jó menüt, de a teljesen vega menüket szerintem kerüld el.
2013. nov. 8. 09:06
 2/10 anonim válasza:

Szia! Most meg leszek kövezve, de leírom pl. a mai menümet:

-reggeli: 1 db kornspitz croissant (kis étkű vagyok, jelezném)

-ebéd: sajtos csirkemell barackkal, mellé párolt zöldség

-vacsora: tonhalsaláta, öntet nélkül, paradicsommal, uborkával, lilahagymával, eisberg salátakeverékkel és tonhalkonzervvel, mellé futok szerintem 40-50 percet :)

2013. nov. 8. 09:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Előttem, levő, én nem kövezek senkit :)

Én csak a mennyiséget csökkentettem, amikor fogyóztam (nálam teljesen egyértelmű volt, hogy a munkám elvesztése miatti itthonülés, és bánatzabálás okozta a pluszt, szóval egyszerűen elkezdtem csak napi ötször enni és kevesebbet, plusz heti 30-35 km-t futok.

MA ettem reggelire egy szelete bundáskenyeret (igen, pfujj, kenyér, vessetek a farkasok elé), tízóraira két valódi pöttöm jonatánalmát, ebédem magos bundában sült csirkemell zöldségekkel, uzsonna kockasajt uborkával, paradicsommal, vacsora meg túró, édesítővel, rengeteg citromhéjjal :)

2013. nov. 8. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Libazsír + máj, uborka, retek, paradicsom.

Lesz még szalonna, zöldségekkel.. talán halkonzerv. A kalória edzéshez megvan a zsírból, nemtom mennyi.. amennyi jólesik.

2013. nov. 8. 12:24
 5/10 anonim válasza:
Itt a kettes válaszoló! Én a reggelimre írtam a megkövezést, mert néhányan liszt/pékárú/zej,stb. ellenesek. Én sose vonok meg magamtól semmit, csak megnézem a mennyiségeket
2013. nov. 8. 12:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Kettes, tényleg meg leszel kövezve. CROISSAAAANT? :o :O :o :O

O.o

o.O

-.-

_._

_:_

_.-

('.')

( '.')

('.' )

2013. nov. 8. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
SZia! Nincs kedved velem fogyókúrázni? Hasonló adatokkal vagyok 18/L ÍRj akkor egy privit :)
2013. nov. 8. 14:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha egy 18 és egy 16 éves nő összejön fogyókúrázni, akkor úgy érzem muszáj felajánlanom egyrészt a hozzáértésemet másrészt a segítségemet a testedzéshez.

23/F, 190cm, göndör barna haj és szem, pajzán mosoly ;)

2013. nov. 8. 14:46
 9/10 anonim válasza:
Ez nem olyan croissant, amit a boltba veszel, mivel saját gyártmány:)
2013. nov. 15. 11:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindjárt gondoltam hogy húsból és zöldségekből van.
2013. nov. 15. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!