Nektek mibol allt a napi menu fogyokura alatt? 16/L
Szia! Most meg leszek kövezve, de leírom pl. a mai menümet:
-reggeli: 1 db kornspitz croissant (kis étkű vagyok, jelezném)
-ebéd: sajtos csirkemell barackkal, mellé párolt zöldség
-vacsora: tonhalsaláta, öntet nélkül, paradicsommal, uborkával, lilahagymával, eisberg salátakeverékkel és tonhalkonzervvel, mellé futok szerintem 40-50 percet :)
Előttem, levő, én nem kövezek senkit :)
Én csak a mennyiséget csökkentettem, amikor fogyóztam (nálam teljesen egyértelmű volt, hogy a munkám elvesztése miatti itthonülés, és bánatzabálás okozta a pluszt, szóval egyszerűen elkezdtem csak napi ötször enni és kevesebbet, plusz heti 30-35 km-t futok.
MA ettem reggelire egy szelete bundáskenyeret (igen, pfujj, kenyér, vessetek a farkasok elé), tízóraira két valódi pöttöm jonatánalmát, ebédem magos bundában sült csirkemell zöldségekkel, uzsonna kockasajt uborkával, paradicsommal, vacsora meg túró, édesítővel, rengeteg citromhéjjal :)
Libazsír + máj, uborka, retek, paradicsom.
Lesz még szalonna, zöldségekkel.. talán halkonzerv. A kalória edzéshez megvan a zsírból, nemtom mennyi.. amennyi jólesik.
Kettes, tényleg meg leszel kövezve. CROISSAAAANT? :o :O :o :O
O.o
o.O
-.-
_._
_:_
_.-
('.')
( '.')
('.' )
Ha egy 18 és egy 16 éves nő összejön fogyókúrázni, akkor úgy érzem muszáj felajánlanom egyrészt a hozzáértésemet másrészt a segítségemet a testedzéshez.
23/F, 190cm, göndör barna haj és szem, pajzán mosoly ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!