Jöhet még egy hogyan?
Figyelt kérdés
Hogyan kezdjem el az életmodváltást,fogyókúrát,diétát ugy,hogy már nagyon unom az egészet,mert mióta az eszem tudom,fogyózok. .reggelire tejbezabot,ebédre Sonkát zoldseggel,sajtal szoktam enni. És vacsira is ezt vagy cs.mellet de ezeket kb 1-2 hétig birom. 168/71 vagyok.mozogni nem szoktam.2013. nov. 7. 19:40
1/4 anonim válasza:
Avval nem tudunk mit kezdeni, hogy te igazából nem akarod ezt csinálni. Jó pár ember életmód váltását figyelemmel kísértem már élőben és interneten is. De aki lusta és nem akarja annak hiába segít az ember, hogy mit hogyan.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha nem akarnék belekezdeni ujra,nem urtam volna.
2013. nov. 7. 22:01
3/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat irtam volna
2013. nov. 7. 22:02
4/4 Vörösnefelejcs válasza:
Azt mondod, ha elkezded, egy-két hétig bírod. Akkor nem jól csinálod.
Általában mindenki tisztában van vele, hogy mit csinál rosszul, csak éppen nagoyn szereti a csokit, palacsintát, vagy a sört, vagy nem szeret mozogni, vagy nem alszik eleget.
Azon változtass, amin tudsz. De amin örökre tudsz, némi kihágásokkal. Ha nem szoktál mozogni, talán elhiszed sok-sok embernek, hogy arra is rá lehet szokni, és hogy nagy örömet lehet benne lelni. Javaslom elkezdeni.
És mindent meg lehet csinálni. Meg mindent annyiban lehet hagyni. Ami neked a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!