Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem vagyok dagadt csak duci,...

Nem vagyok dagadt csak duci, fógyókúrák, sport, torna ;bármi jöhet?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
A duci, dagadt, kövér, hájas, stb. rokonértelmű szavak,. ugyan azt jelentik, maximum ez egyik "kedvesebb", a másik "bunkóbb".
2013. máj. 5. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:

elsőnek igaza van.

"nem vagyok kövér csak ünnepien telt"

2013. máj. 6. 10:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Elnèzést akkor mâshogy fejezem ki nem vagyok dagadt de vékony seszóval vékonynàl kicsit feljebb mègegyszer bocsanat!
2013. máj. 6. 10:47
 4/6 anonim válasza:

Szerintem a duci a koverseg elotti allapot:)

A kerdesre valaszolva, a kerdezo meg is valaszolta, igy van, minden johet: fogyokura(nem esz nelkul), sport(fokozatosan) hajra!:)

2013. máj. 8. 17:00
 5/6 anonim válasza:

Hello

NO szénhidrát, Tehát no cukor, no kenyér, no tészta, no krumpli és rizs. tavaly 3 hónap alatt fogytam így 8 kilót. persze mozgás mellé, de ha már heti 3-4 alkalommal sétálsz 30 percet, kezdetnek az is elég. A séta nem a buszig meg vissza, hanem 30 perc folyamatos mozgás legyen. Ne ijedj meg, nem fogsz éhezni, egy csomó kaja van, amit ehetsz, pl hús, tojás, zöldségek, sajt, gyümölcsök. Ha nagyon nem tudsz lemondani a szénhidrátról, akkor határozd meg magadnak, hogy max napi 60 gramm ( ez 3 kifli kb), de ne feledd hogy minden másban is van, csak nagyon kevés.

pl én ma délben virslit ettem retekkel, vacsorára sajttal, sonkával töltött cukkinit.

csak csináld úgy mintha nem fogyókúra lenne,és ha ennél egy szelet csokit, ne vond meg magadtól, egyél egy kockát, szopogasd el, hogy elmúljon az édesség ehetnék. Hidd el én csináltam bejött, igaz télen visszajött mert megint nem így ettem, de most újra így étkezem.

2013. máj. 8. 19:42
 6/6 anonim válasza:
ha nem fogyasztasz szénhidrátot, akkor tönkremegy a szervezeted. inkább mozogj nagyon sokat, ússz, görkorizz, fuss, biciklizz!
2013. máj. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!