Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon rossz volt a mai menüm?

Nagyon rossz volt a mai menüm?

Figyelt kérdés

Ezeket ettem ma:

zabpehely, paradicsom, kínaikel saláta (csupa zöldség), rizseshús, 1 natúr joghurt, sütőtök, káposztás rétes (sósan, tészta alig), alma, cékla, zöldborsó...

A rétesből megettem egy rúddal XD De mentségemre szóljon, hogy a többieknek puncs szeletet csináltam és ahhoz nem nyúltam :3

2013. nov. 2. 00:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Átlagosan rossz.A többség így eszik, vagy kicsit jobban, kicsit rosszabbul (és így szép lassan leépülnek).

Zab, joghurt, rétes..

A zöldség, gyümölcs, hús nyilván jók, aztán fizikai aktivitásodon, alkatodon, korodon fog múlni hogy ezt hogyan tolerálja a szervezeted. De átlagban az ilyentől már megbetegszünk évtizedek alatt. Szép lassan kialakulnak azok a gyulladások, hormonális problémák, amik a már nehezen kezelhető elhízás, krónikus betegségek alapjai. Mert csak egy kis joghurt, egy kis zab, rétes.. :)

2013. nov. 2. 08:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt úgy rossz ez. Igazából a rúdon kívül minden jó, csak kevés a fehérje. (bár az adagokat nem írtad)
2013. nov. 2. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a rétesből egy rúddal, akkor rossz, ráadásul sós... hogy még egy kis vizet is megköss. De remélhetőleg nem este és nem egyszerre ment ugye? Mentség? nekünk nem kell mentegetőzni, a testednek pedig hiába mondod, nem lesz elnéző :) nem attól lesz fogyókúrás egy étrend, hogy van benne natúr joghurt meg zöldség. Nem vészes egyébként, csak az sem mindegy miből, mikor, mennyi volt na és persze mennyi a kalóriaigényed, mennyit sportolsz.
2013. nov. 2. 10:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Jajj, a rétes a vörös posztó :D

Leheletfinom tészta volt rakja, hogy összefogja a rahedli párolt, enyhén sózott, borsozott káposztát. Volt agy fél kiló káposzta és 50 gramm tészta, egy agyonsózott heringgel pl. sokkal rosszabbul jártam volna só ügyileg szerintem.

2013. nov. 2. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:

A sózott heringen 100 évig élhetnél, rétesen 80-ig amiből 40-et betegségekkel töltesz (de ebben ma már semmi szokatlan nincs, amennyivel olcsóbb a rétes abból lehet gyógyszereket támogatni, ez egy jótékonysági akciónak tekinthető a Te részedről a gyógyszergyártók irányába, akiknek nyilván új Audikat is kell venniük, hiszen a régi már nem új).

A sóval sosem volt igazi probléma, egyébként. Vannak akik sóérzékenyebbek, erről nem árt tudni. De ez kis arány, a természetes jellemzője az embernek a jó sótűrés. A sóhiány inkább jellemző, mint a túlzott bevitel (és emiatt kialakuló fiktív problémák).

Amúgy egs, és nem bántásból írok, csak azért hogy ilyeneket is lehessen olvasni ne csak a régóta hangoztatott ostobaságokat. :)

2013. nov. 2. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!