Nagyon rossz volt a mai menüm?
Ezeket ettem ma:
zabpehely, paradicsom, kínaikel saláta (csupa zöldség), rizseshús, 1 natúr joghurt, sütőtök, káposztás rétes (sósan, tészta alig), alma, cékla, zöldborsó...
A rétesből megettem egy rúddal XD De mentségemre szóljon, hogy a többieknek puncs szeletet csináltam és ahhoz nem nyúltam :3
Átlagosan rossz.A többség így eszik, vagy kicsit jobban, kicsit rosszabbul (és így szép lassan leépülnek).
Zab, joghurt, rétes..
A zöldség, gyümölcs, hús nyilván jók, aztán fizikai aktivitásodon, alkatodon, korodon fog múlni hogy ezt hogyan tolerálja a szervezeted. De átlagban az ilyentől már megbetegszünk évtizedek alatt. Szép lassan kialakulnak azok a gyulladások, hormonális problémák, amik a már nehezen kezelhető elhízás, krónikus betegségek alapjai. Mert csak egy kis joghurt, egy kis zab, rétes.. :)
Jajj, a rétes a vörös posztó :D
Leheletfinom tészta volt rakja, hogy összefogja a rahedli párolt, enyhén sózott, borsozott káposztát. Volt agy fél kiló káposzta és 50 gramm tészta, egy agyonsózott heringgel pl. sokkal rosszabbul jártam volna só ügyileg szerintem.
A sózott heringen 100 évig élhetnél, rétesen 80-ig amiből 40-et betegségekkel töltesz (de ebben ma már semmi szokatlan nincs, amennyivel olcsóbb a rétes abból lehet gyógyszereket támogatni, ez egy jótékonysági akciónak tekinthető a Te részedről a gyógyszergyártók irányába, akiknek nyilván új Audikat is kell venniük, hiszen a régi már nem új).
A sóval sosem volt igazi probléma, egyébként. Vannak akik sóérzékenyebbek, erről nem árt tudni. De ez kis arány, a természetes jellemzője az embernek a jó sótűrés. A sóhiány inkább jellemző, mint a túlzott bevitel (és emiatt kialakuló fiktív problémák).
Amúgy egs, és nem bántásból írok, csak azért hogy ilyeneket is lehessen olvasni ne csak a régóta hangoztatott ostobaságokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!