Mennyire rossz az étolaj? Úgy értem az a kis mennyiség, amit a rántottához vagy a zöldségekhez használok, elfogadható még fogyókúránál?
Ha úgyis keveset használsz, vehetsz drágább, de jobb zsiradékot - bár szerintem még intenzívebb használatnál sem a zsír miatt lesz valamelyest drága az egészséges táplálkozás ;) Ha pedig totál spórolnod kell s ebbe valamiért nem fér bele a váltás, nos, én nem hinném, hogy pont az a pici olaj okozna gondot...
Ha úgy értetted, hogy általában gond-e a zsiradék, természetesen nem, az a gond, ha zsírfóbiás vagy és kerülöd ezt az alapvetően fontos makrotápanyagot.
Nekem van pl olajspray-m és ha mondjuk rántottát sütök, akkor csak pár spriccolás elég egy kerámia vagy teflon edénybe. Ennyi nem oszt, nem szoroz, ez tuti!
Viszont ha mást csinálok, amihez tényleg kell egy kis zsiradék, akkor én kókuszzsírt használok. Én tényleg drágább, de egészségesebb sokkal...és úgyis keveset használ az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!