Ez a kaja mennyiség sok egy napra? Kb. mennyi kalória lehet?
Ebéd: barna magvaskenyér 1 szelet.( de az a nagyon pici) vékonyan megkenve vajjal meg fél szelet csirkemell sonka.
Vacsora: ugyanez csak mackó sajttal megkenve a kenyér.
Amit ezek között ettem: 3 kocka csoki, fél szelet bundás kenyér. Meg dúrván fél liter víz. Ez nagyon sok?
Igen ez nagyon sok egy 2 éves gyereknek kb. De annak sem biztos... Ember majdnem levegővel táplálkozol és azt kérdezed sok-e? Vagy egy újabb kamu kérdés?
A fél liter víz viszont baromi kevés. Reggel felkelés után munkahelyre indulásig megiszom annyit...
Normális vagy? Én már nem tudom mi ez a nyomi fogyi mánia, de annyira túlzásba viszitek, hogy az hihetetlen. Neked pszichológus kell, amiért felteszel egy ilyen kérdést. Ha visszaolvasod, te is látod, hogy semmit nem ettél, és megsúgom , hogy fogyni sem fogsz... Fogyókúrázni okosan kell, és nem az a lényeg, hogy ne egyél semmit, hanem, hogy MIKET eszel és MIKOR eszed. Sok sikert az anorexiához!
20/L
ez diétás étrend vagy egészségtelen anorexiás?
hadd mondjam el,mit reggeliztem ma:
4tojás(3 fehérje 1 sárga),bacon,kevés libazsír,kolbász,császárszalonna,fűszerek.
Képzeld,mégis fogyok,és éhes sem vagyok! :D Ja,de most igen,úgyhogy mehet a pulykahusi,nyamm :)
A válasz: nem sok,ez semmi,főleg tápanyag szempontból- A mackó sajt és a csoki vagy a bundás kenyér mióta alkotják akármelyik diéta alapjait?Vagy a kenyér egyátalán?Mert egész nap csak azt ettél. Persze nem kell sanyargatni magad,de akkor ne diétázz vagy sportolj 3x annyit,ez a megoldás.
Hát, téged is könnyebb etetni, mint öltöztetni!
Én reggelire többet eszek, mint te egész nap.
És hol a meleg étel?
Tudod mit, menj inkább fényevőnek, akkor biztos, hogy nem hízol.
Mennyiség és minőség is gáz.
Én is ma szalonnát és tojást nyomtam, ebédre sertés husit zöldségekkel, na meg maglisztes sütit desszertnek, nem is kevés adagot... de én is fogyok. (-25 kg eddig)
Ezek mind hízlaló kaják, bár ennyire kevés mennyiségtől nem csoda, ha fogysz és netalántán még össze is esel, mert nem lesz energiád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!