Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a kaja mennyiség sok egy...

Ez a kaja mennyiség sok egy napra? Kb. mennyi kalória lehet?

Figyelt kérdés

Ebéd: barna magvaskenyér 1 szelet.( de az a nagyon pici) vékonyan megkenve vajjal meg fél szelet csirkemell sonka.

Vacsora: ugyanez csak mackó sajttal megkenve a kenyér.

Amit ezek között ettem: 3 kocka csoki, fél szelet bundás kenyér. Meg dúrván fél liter víz. Ez nagyon sok?

2013. júl. 1. 18:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én így fogytam le olyan 36 kg-t. Egy évig se tartott. Azóta folytatom ezt az életmódot. És tartom a súlyom. És nem estem össze eddig soha.:) és tökéletesen boldog vagyok. És nem eszek más húst kivéve a csirkemellt.:) Ma viszont még többett is ettem mint szoktam. Nem szoktam csokit se fehér kenyeret enni.:)
2013. júl. 1. 21:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Elárulok valamit:

Annak a 36 kilónak több mint fele izom volt. Mivel nem vittél be elég fehérjét a szervezetedbe.

2013. júl. 1. 21:31
 13/15 anonim válasza:

Ott a pont, kedves utolsó.

Minden sportoló tudja, hogy fogyórkúránál az izom megy elsőnek és hogy az ilyen test olyan mint a piaci alma.

Kívülről csillog, belülről meg tönkre van téve.

2013. júl. 1. 22:18
 14/15 azrengetegmogyoró ***** válasza:
Macisajt, csoki, bundás kenyér, ezek ilyen Mazsola kaják. :D
2013. júl. 2. 16:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Ja, kívül csili-vili, de belül... rohadsz... de te tudod, ha neked megéri, hosszú távon garantálom, hogy komoly bajod lesz, bármennyire is felsőbbrendűen vigyorogsz. :)

Én ilyen kajálástól lettem anno nagyon beteg, de most már meggyógyultam miközben fogytam (értelmes táplálkozással), szóval jól gondold meg.

2013. júl. 3. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!