Most a tej az jó vagy rossz dolog diétánál?
Rohadt kevés d-vitamin van a tejben, káliumból meg aligha szenved hiányt bárki is.
A tej mesébe illő. Akarsz olyan lenni mint egy szép nagy borj? Inzulinszintről hallottál már. Nézz utána a zab és a tej valamint az inzulinszint összefüggésének.
Tápi ma zabos:)
Kedves első válaszoló! Bármilyen meglepő, a tej 100g-ban 3,4 g fehérje mellett 5,3g szénhidrát van.
Off
Dehogy kezdem. Csak látom, hogy ma nem vagy top-on. Elkezdődött a suli?
munkát keresek, ma plazmát adni voltam.. szabadidőmben nem tudok már mit kezdni.
Elmegyek verekedni egyet, elleszek én..
Komoly, hogy a tej szénhidráttartalma miatt aggódsz, mikor ZABPEHELLYEL akarod enni.:D
Amúgy a reggelim nekem is így néz ki most.:)
(mondjuk én tömegnövelek, de fogyózás alatt is ettem, fogytam.. De én 50 g zabpelyhet főztem össze 2 deci tejjel.:)
Sokféleképpen lehet fogyni.. péksütievéssel is. DE !
Aki gondolkodik, jó eredményt akar, egészségesen és hosszútávon, az sem tejjel, sem keményítőben dús töltelék kajával (zabbal) nem nehezíti a saját dolgát. Nem, az zab nem jó fogyáskor, a zöldségek és a húsok a jók, alapvetően. A zab eléggé más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!