Holnapi menüm, milyen?
Figyelt kérdés
R: 1 csésze tea 1 kiskanál mézzel, omlett 3 tojásból, kevés tejjel, paradicsom mellé
T: 1 csésze tea üresen, 2 kicsi alma
E: gulyásleves (2,5 dl)
U: 1 csésze tea üresen, mozarella sajt, paradicsom
V: 1 csésze tea üresen, tonhal, répa lereszelve
Elég szegényesnek érzem, most alig van itthon választék. Amúgy holnap kezdem a diétát.
2013. okt. 4. 23:43
1/2 anonim válasza:
Reggeli jó, tízórai jó, ebéd kevés, uzsonna: hát nem tudom, én nem szeretem önmagában a mozzarellát, csak salátában, vacsora ok, de próbálj meg legközelebb inkább lazacot enni, az egészségesebb és szerintem finomabb is.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nagyon kevés a szénhidrát, így nem fogod bírni csak pár napig, utána meg majd eszel nagyokat. Reggelire inkább két tojás és hozzá egy fél rozsos zsemle. Vagy gabonapehely és a tojás meg inkább vacsorára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!