Kaloriabazison ti hogy csináljátok?
Én úszni járok, egy óra alatt kb. 500 kalóriát éget. Pontosan 533-at ír a mellúszásra, de persze tudom, hogy ennyire pontosan lehetetlen megmondani. :)
Magamon tudom, hogy egy-egy óra mellúszás között is nagy különbség van, attól függően, mennyire vagyok épp olyan hangulatban, hogy megerőltessem magam tényleg. Illetve, nem mindegy, hogy egy pályán egyedül úszom, vagy három embert kerülgetek.
De a lényeg, hogy azért 500 körül égetek mindenképp, és olyankor éhesebb is vagyok.
Plusz 500 kalóriát sosem eszem, tehát még mindig mínuszban szoktam lenni, de egy úszós napon 2-300 kalóriával többet meg tudok enni sajnos az eredeti keretnél.
Táplálkozásharcművész, tűnj már innen, mikor veszed észre, hogy senki sem kíváncsi rád?
Nem hiszem el, hogy nem tűnik fel neked, ha ignorálnak... Ráadásul a Kérdező külön kérte is, hogy ne válaszolj neki. Én is kértelek a múltkor, de akkor sem tartottad be. Ennyire unatkozol, vagy mi?
Speciel engem zavarna, ha ennyire nem kívánatos személy lennék valahol... Biztos nem tolakodnék oda!
Én ugyan a kaloriabazis.hu-t csak ritkán nézem, de a sport részéhez hozzászólva én pl. köredzést csinálok. Tök szórakoztató :D
Összeválogatsz magadnak zenéket, bekapcsolod és nyomod, észre sem veszed és fél óra-40 perc simán lemegy. Mondjuk én néha futni is szoktam itthon 10-20 percet, van egy jó hosszú előszoba, na az tökéletes XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!