Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kaloriabazison ti hogy csinálj...

Kaloriabazison ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Szóval ugye mindig megadja a napi keretemet, de ha sportolok, mozgok, ennél többet engedélyez. Ilyenkor is az eredeti keretben maradtok, vagy ha pl. sport nélkül 1300at ír, sporttal meg 1500at (csak példaszámok), akkor 1500at visztek be?
2013. szept. 18. 09:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én úszni járok, egy óra alatt kb. 500 kalóriát éget. Pontosan 533-at ír a mellúszásra, de persze tudom, hogy ennyire pontosan lehetetlen megmondani. :)

Magamon tudom, hogy egy-egy óra mellúszás között is nagy különbség van, attól függően, mennyire vagyok épp olyan hangulatban, hogy megerőltessem magam tényleg. Illetve, nem mindegy, hogy egy pályán egyedül úszom, vagy három embert kerülgetek.

De a lényeg, hogy azért 500 körül égetek mindenképp, és olyankor éhesebb is vagyok.

Plusz 500 kalóriát sosem eszem, tehát még mindig mínuszban szoktam lenni, de egy úszós napon 2-300 kalóriával többet meg tudok enni sajnos az eredeti keretnél.

2013. szept. 18. 15:35
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

Táplálkozásharcművész, tűnj már innen, mikor veszed észre, hogy senki sem kíváncsi rád?

Nem hiszem el, hogy nem tűnik fel neked, ha ignorálnak... Ráadásul a Kérdező külön kérte is, hogy ne válaszolj neki. Én is kértelek a múltkor, de akkor sem tartottad be. Ennyire unatkozol, vagy mi?

Speciel engem zavarna, ha ennyire nem kívánatos személy lennék valahol... Biztos nem tolakodnék oda!

2013. szept. 18. 15:37
 13/16 anonim ***** válasza:
A pulzusmérő óra nem egy nagy beruházás, 4 ezer körül már lehet kapni. A múltkor még a Lidlben is volt :)
2013. szept. 18. 15:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Én szobabiciklizek az esti film alatt. Jövő hónaptól kezdve szeretnék eljárni pilatesre is.
2013. szept. 18. 16:36
 15/16 A kérdező kommentje:
szobabicikli használ? én szeretek bicajozni, csak szobabiciklim nincsen... :(
2013. szept. 18. 22:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Én ugyan a kaloriabazis.hu-t csak ritkán nézem, de a sport részéhez hozzászólva én pl. köredzést csinálok. Tök szórakoztató :D

Összeválogatsz magadnak zenéket, bekapcsolod és nyomod, észre sem veszed és fél óra-40 perc simán lemegy. Mondjuk én néha futni is szoktam itthon 10-20 percet, van egy jó hosszú előszoba, na az tökéletes XD

2013. okt. 8. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!