HOgyan szabaduljak meg 10 kilótól a nyáron? Nektek hogy sikerül, hogy csináljátok?
Étrend+ sportot irjatok lécci!!! :-)
Milyen étrendem legyen?
Hetente mennyit sportoljak?
jelenleg: 165/64kg.
étrend:
a lényeg, hogy egészségesen táplálkozz, tehát ne zsíroskenyeret egyél egyfolytában, hanem változatosan egyél, és sokszor keveset (5-6x kicsi adagokat), ez felfogja gyorsítani az anyagcserédet. a másik, hogy NE IGYÁL CUKROS ÜDÍTŐKET. ha valaha is megnézted egy kólának mondjuk a tápértéktáblázatát láthattad, hogy milyen sok kalória van benne. igyál vizet és sokat. tényleg sokat, tehát olyan 2-3 litert, nyáron lehet több is :)
példaétrend:
reggeli: egy bögre zab tejjel és gyümölcsökkel
tízórai: néhány gyümölcs
ebéd: valami főttétel, leves, főzelék
uzsonna: teljes kiörlésű kenyér, csirkemellsonkával, vmi olajos maggal
vacsora: egy rántotta
(nem vagyok dietetikus, bárki mást javasol írja le.)
sport:
mivel fogyni szeretnél elsősorban a kardió fontos. keress rá a neten arra hogy mi az intervall kardió és csináld azt, hatékonyabb mintha simán kardióznál.
tornázni pedig otthon is lehet dvdre vagy internetes videókra :) kb olyan heti 4-5 40-50 perc torna + olyan 30 perc kardió. lehet soknak hangzik, de fogyni szeretnél nem?:)
persze:)
menni fog:)
köszike szépen aranyos vagy hogy irtál
Azért azt tartózkodással kezeljük, hogy tejes zab legyen a reggeli.
Se ló, se kisboci nem vagy. Ember vagy, zöldségeket és húst eszel. Tejtől és zabtól megbetegedhetsz, elhízhatsz.. ilyet eszik minden ember, nézd meg a hatását. Kövérek, egyébként nem látszik de gyulladásos állapotok uralkodnak a testükben. Szívnak.. Kis müzlike, joghurtka, kenyérke.. úgy is néznek ki.
A mozgás résszel egyetértek. Nekem van ajánlásom hogy a kardió az ne tinci-tánci zumba legyen, vannak valóban jó átmozgató, erősítő edzések, videók de valahol lényeg a mozgás.
Étkezésnél viszont nagyon érdemes a testünk igényeit figyelembe venni. Eszerint pedig nem zabot meg kenyeret, hanem zöldségeket, húst és zsírt kell ennünk. Gyümölcsöket, olajos magvakat, gombákat..
De a kenyér és a zab tápanyagtartalma keményítő, ami összetett CUKOR.
1. vagyok!
kedves harmadik, köszönöm hogy kijavítottad amit rosszul írtam :)
4. válaszoló, szívesen. Köszi hogy nem vetted rossz néven!
5. válaszoló, szerintem te igen sokat edzettél és elég rendesen odafigyelsz az étkezésedre. Ha valaki, akkor te nem eszel akármit, hiába durvultál a banánnal és a norbis sütikkel, ha valaki úgy eszik és annyit edz mint te, azért én nem lepődnék meg ha lefogy, jó alakja lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!