Ti megszoktátok hánytatni magatokat? Ha igen, hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 18:55
1/9 anonim válasza:
Én nem szoktam meghánytatni magam, mert azt a hozzá nem értő HÜLYÉK csinálják. Így van, aki ilyeneket csinál az HÜLYE, LAIKUS és megérdemelné hogy hízzon még +10 kilót. szálkásító diéta kell+aerob mozgásforma a fogyáshoz, és így leadsz hetente 1 kilót.
2/9 anonim válasza:
normális embernek eszébe sem jut. ez csak az akarathiányos élettelenek módszere.
3/9 anonim válasza:
Most komolyan,ne csináld mert nagyon káros! tönkreteszed mindened vele! A szépségnek nagyon sokat árt ha valaki gyakran hány!
4/9 anonim válasza:
Minek hánytassam magam, ha órákkal később más formában is kijönne?
5/9 A kérdező kommentje:
aról szó sem volt, h megakarom hánytatni magam, csak érdekelt mások h csinálják
2013. máj. 13. 19:07
6/9 anonim válasza:
Néha, szombat este mikor túl sok vodka csúszik le.
7/9 anonim válasza:
Fogad az ujjad, és szépen lecsúsztatod a torkodon. Kielégítő volt a válasz. Hogy lehet ilyen kérdést feltenni egy fogyókúrás topicban?
8/9 anonim válasza:
Én szoktam, egész héten koplalok, majd amikor szülők elmennek bevásárolni addig én otthon vagyok, mindent felfalok és utána kihányom. Igaz, volt hogy vért hánytam már. Nem bírok leállni vele, pedig szeretnék. 40kg 170cm 14éves lány vagyok.
9/9 anonim válasza:
Utolsó, te élsz még? Én is 170 cm vagyok, de 52kg és még rám mondják sokan, hogy gebe vagyok... Nem fújt még el a szél? Mellesleg normális sem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!