Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, nők, fiúk, férfiak,...

Lányok, nők, fiúk, férfiak, ti hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy van köztetek olyan, aki súlyfelesleggel küszköd, én is ilyen vagyok.Ti mit csináltok a súlyfelesleg ellen?Milyen működő súly csökkentő módszereket ismertek?Tudom, hogy mozogni kell..Szóval a tipikus "mozogj" kommentekből nem kérnék.Az utóbbi időben elkezdtem rendszeresen mozogni, de még nem látom az eredményét ( bicikli ) valami diétát is el kéne kezdeni mellette a megfelelő eredmény eléréséhez?

A kérdést rossz kategóriába írtam, nem találtam meg az ennek megfelelő kategóriát ( elnézést ) inkább helyeztessétek át a kérdést, de ne töröltessétek légyszives.

2013. ápr. 13. 19:56
 1/10 anonim válasza:
Hát én aztmondanám neked h reggelente nem tudom mien idös vagy Suli/Munka elött menj le hajnalban futni 1 et fél orát kb jót tesz és még mozogsz közbe vagyis edzed a tested ledolgozod a "zsírt" és ajánlom a napi tornát... PL: Napi 50 felülés 50 fekvőtámasz 50 hasprés ezeket fokozatosan növelheted is pl naponta 1-5 el több de ez fontos h napi szinten csináld h elérd a célod... ez ien kezdő testmozgásnak felel meg amit leirtam ( szoval a testépítőktöl nem kérem a fikázást meg másoktol sem)
2013. ápr. 13. 20:02
 2/10 anonim válasza:

Szia!

Én nem kűzdöttem súlyfelesleggel, de azt akartam, hogy teljesen szálkás és eres legyen az összes izmom. Első lépésben visszaszorítottam a szénhidrát bevitelt kb 100g/nap mennyiségre úgy, hogy mellette még testépítőztem is.

A konditeremben szobabicikliztem, mivel ott nagyon kontrolláltan, és környezeti viszonyoktól mentesen egyenletes és kellően magas értéken tudtam tartani a terhelést. A pulzusnak kell megfelelő tartományba esni, és akkor jön létre a zsírégetés. Ha az alatt vagy akkor semmit nem ér kb. Ha nagyon fölébe mész, attól meg csak elfáradsz (mindamellett, hogy beindul a katabolizmus is az izmokban!), tehát csak glikogén fog akkor ürülni a zsír helyett!

Persze végülis az is fogyaszt, mert energiadeficitet hoz létre, de egészen más mechanizmust vált ki, mint a hosszú idejű(kb 1 óra), folyamatos kardió edzés.

2013. ápr. 13. 20:03
 3/10 anonim válasza:
Reggel 1 óra gyaloglás beleépitve 4x4 emelkedőssel 1 óra, has prés, hasizom, 5 km bicaj,kar, váll, hát szériák, cukor, liszt, rizs nuku és hajrá.
2013. ápr. 13. 20:17
 4/10 anonim válasza:

Arra figyelj, hogy ne legyen túledzésed mert akkor izmot épitesz. Tehát egy héten edzésből bármennyire is birnál 4 max.5-nél többet ne.

az első két hétben halál, de utána fokozatosan jön vissza az erőd.

2013. ápr. 13. 20:23
 5/10 anonim válasza:
A váll-kar-hát-nál 5kg-nál többet ne emelgess, mert akkor is izmot épitesz, mig az 5 kg-val fogyasztasz csak..
2013. ápr. 13. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
nem bökte ki a szemedet a "fogyókúrák kategória" a főoldalon? :)
2013. ápr. 13. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
65%: ezeket valami ironikus viccnek szántad, ugye? kérlek, mondd, hogy igen...
2013. ápr. 13. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Így van, nehogy "épíccsen" izmot, mert attól még a végén le fog fogyni! Minél nagyobb az izomzat, annál több zsírt lehet elégetni adott idő alatt zsenikém... Tudod a zsír az nem csak úgy leolvad, hanem az izmok használják fel energiaként! Szóval ha több izma van, több zsírt is fog égetni... okoska.
2013. ápr. 13. 21:49
 9/10 anonim válasza:

Minél kövérebb vagy, annál nehezebb, és annál kellemetlenebb a mozgás. Amennyiben nehézkes a mozgás, mert annyira nagy a cicid, vagy a többi testrészed (comb, has), akkor az a lényege a mozgásnak, hogy "sokáig" (30 perc, 1 óra) állandó tempóban "lihegésig", de nem megerőltetve hajtsd magad. Égeted a kalóriákat. A táplálkozásra figyelni, semmit ne vigyél be (vagyis próbálj meg minél kevesebbet) ami energiát adhat. (cukor, liszt, és minden, amiben ez a kettő van. (de azért olvass utána jobban, hogy mi tanácsos (és mit eszel meg, mert ha finnyás vagy, akkor macarás összeállítani a kajádat. :)))

És végül egy házi tanács. Az anyagcserédet felgyorsíthatod pl almaecettel, ami "hígabb székletet" eredményez, de cserébe kevesebb ideig van benned a kaja. A tápanyagot elhasználod, a többit kirakod. :D

(az adagolásra figyelj, és olvass utána (vagy írj privátot), mert ha sokat viszel be, szétcseszi a bélbolyhocskáidat!!!!)

Jah és még egy jó tanács: amikor alszol, akkor ugye lassabban pörög a test, tehát kevesebbet égetünk el. Ne adj délután magadnak semmi olyat, amiben energia lehet, és mondjuk 6- után ne egyél, csak igyál. Reggelre éhes leszel, de éjszaka a zsírt használja el a tested. (napi 5 ször, keveset enni! :) )

én így csinálom, és van hatása. Privátban várom bárkinek a kérdéseit, ha tudok segítek!

2013. ápr. 23. 11:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy hogyan csináljuk? Állva, fekve, ülve, előről, hátulról, négykézláb, oldalt fekve, stb...
2013. ápr. 23. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!