Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit éreznétek ha valaki erőszakoskodna veletek? Fiúk/férfiak ti ezt miért csináljátok, ha a lány nemet mond?
Mert sérültek vagy az ösztönök erősebbek, mint ez erkölcs.
De van aki azt gondolja, hogy neki alapból jár a másik és nem bűn megkapni őt, ha akarja a másik, ha nem. De az nálam a sérült kategória.
Én férfi vagyok!
Megvan a véleményem a nők bizonyos rétegéről! Bunkók, flegmák, ápolatlanok, büdösek és ráadásul csak a f.asz és a lové érdekli őket.
Nekem nagyon negativ a véleményem sok nőről, de az a férfi, aki egy védtelen nőt megerőszakól én annak baltával verném szét a fejét! Az ilyen nem férfi, az ilyen egy gyáva féreg és nem normális társadalomban a helye!
Köszönöm a válaszokat :)
Utolsó válaszoló, az egyes nőkről való véleményeddel egyetértek.
kérdés első felére: meglepődnék, és logikátlan döntésnek tartanám.
második felére: az ilyen tetteket több esetben a hatalomvágy/dominancia kimutatásának vágya jellemzi, és nem a nemi vágy. persze ez utóbbira is akad példa, bár nem vagyok férfi, de legtöbbször ezt olvasni és hallani a dologról.
szia sajnálom, és örülök, h megúsztad, tuti megállna bennem az ütő, ha ilyen történne, és kicsit sokkos lennék egy darabig, de biztos, h abban a pillanatban határozottan menekülőre fognám a dolgot hangosan ordítozva, és beszaladnék pl egy kocsmába.
te h úsztad meg, ha megkérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!