Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ezt miert csinaljatok egy olyan novel aki tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Osszejottem egy ejszakara egy nagyon jo kinezetu ferfival, o szexet akart, de en nem adtam be a derekam, utana par honapig uzeneteztunk, de aztan abbol is egy nagy nulla lett, mivel nem jeletkezett tobbett. Ha meglat, mosolyog ram, kerdez, udvarlogat, megsimogatja az arcom, de megsem jeletkezik. Ez nalatok mit akar jelenteni? Miert viselkedtek igy? Es miert nem jelentkeztek?2012. aug. 13. 15:27
1/14 anonim válasza:
Szexet akart, de nem kapta meg... Ilyenkor ez van, így csináljuk:)
2/14 anonim válasza:
Te egy húsi vagy amit "még" nem kapott, de törni nem akarj érte magát. Mikor meglát eszébe jut "hogy hű itt az a csaj, akit megakartam húzni, de nem jött össze, de meg d...ám most is!" Rád mosolyog megsimogat, aztán két perc múlva már el is felejt.
3/14 anonim válasza:
nem kellesz neki, esetleg csak dugásra
4/14 A kérdező kommentje:
Na es szexbol lehet egy ilyen ferfinal kapcsolat?
2012. aug. 13. 15:33
5/14 anonim válasza:
attól függ, nálam lehetne, de átlagban nem nagyon
6/14 A kérdező kommentje:
Utolso: attol fugg. Mitol is?
2012. aug. 13. 15:35
7/14 anonim válasza:
"Na es szexbol lehet egy ilyen ferfinal kapcsolat?" Naiv vagy. Téged is könnyen ágyba fog csábítani, aztán jön a pofára esés:)
8/14 anonim válasza:
Istenem, milyen hülye kérdéseket tudnak feltenni a nők, mit gondolsz, miért nem keres, azért, mert olyan őrülten belédszeretett, hogy teljesen lebénult tőle, és nem bírja felemelni a telefont? Vagy épp a nászutat tervezi, és akkor akar csak hívni, amikor már eldöntötte, hova?
Valójában pofonegyszerű az egész: annyi energiát fektetett a megdugásodba, amennyit értél neki, nem jött össze, és most már valami más csaj után hajt, ennyi volt.
9/14 A kérdező kommentje:
Okosabb vagyok attol, agyba csabitani nem bir senki ha azt jomagam nem akarom.
2012. aug. 13. 15:38
10/14 A kérdező kommentje:
Nyolcas...tudom, hogy nem szeretett belem, ezt kesz felesleg volt kiirni, nem de? Naszut? Phaha...okes van. Figyu, ha nem lenne egy csepp eszem se, elso este rogton lefekudtem volna vele. De miert tennem ezt?
2012. aug. 13. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!