Hogy csináljátok a csirkemell húst? Nem akarok ráunni kéne pár új ötlet
Én sütőbe szoktam rakni sóval borssal és pár kis kanál mézes mustáros zöldséges szósszal, víz, hogy párolódjon (lefedem)
Vagy kis kockákra vágva megpirítom serpenyőben de ahhoz már kell olaj is
A harmadik variáció meg azért hízlaló, hiszen sok sajt kell bele de lényegében vaj és zsemle morzsa az edény szélére bele halmozzuk a sajtot és klopfolt csirke húst rétegesen sütőbe tesszük és ha kész várunk és kiborítjuk
(az utóbbiakból kimaradt a só és bors)
Valakinek még valami ötlete finom változatos elkészítésre?
én klois vagyok és most nincs pénzem olajra ezért én mustáros pácba sütöttem ki a húsit serpenyőbe.
Pl. mustár, citromlé, só, bors, majoranna, tojássárgája (ez elhanyagolható)
így nyugodtan kisütheted
Esetleg raksz a hús alá egy kis tejfölt, az is zsiradék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!