A kalóriabázison, a nap kiértékelésénél, mit jelent? (lent)
Figyelt kérdés
Ma sajnos x kalóriával többet vittél be, mint amit elégettél.
Ez nagyon szép eredmény, de tanácsolnám, hogy egyél többet, a Napi keretedbe bőven beférne. Ha nagyon kínzod magad, az rossz közérzethez, fáradékonysághoz vezet.
Ebben az ütemben, heti x, havix, fél év alatt pedig x kg hízást lehet elérni.
2013. júl. 10. 21:10
1/11 anonim válasza:
Az első két mondat ellentmondásban van. ha többet viszel be mint amit elégetsz->hízás. nagyon szép eredmény, egyél többet->fogyás(koplalással)
biztos jól állítottál be mindent? beállítottad az alapjárat kalória égetést? ha nem, akkor azt nem számolja hozzá...
2/11 A kérdező kommentje:
Azt, hogy kell beállítani?
2013. júl. 10. 21:21
3/11 anonim válasza:
Először regisztrálj, ha az megvan, akkor beállíthatod a célnál. ott meg kell adnod milyen magas vagy, hány kg, hány éves, milyen aktivitású munkát végzel, hány kilot szeretnél fogyni egy héten/hónapban. Ha ezek megvannak, kiszámolja magától, hozzáadja és a bevitt kcal-lal összehasonlítva tudhatod meg hogy mennyit égettél az adott napon.
4/11 anonim válasza:
Van útmutató az oldalon az segítségedre lehet
5/11 A kérdező kommentje:
Már jól van beállítva sikerült, egyet kihagytam. A napi kerethez 636 kalória van megadva. Attól ehetek kb 1200-1300kalóriát, csak dolgozzam le a többit, hogy a bevitt kb 636kalória legyen?
2013. júl. 10. 21:30
6/11 A kérdező kommentje:
A hónap végére 2kilót akarok csak fogyni, most 160cm-hez 55kg vagyok, 53kg szeretnék lenni.
2013. júl. 10. 21:35
7/11 anonim válasza:
636 rohadt kevés. legyen az 1200-300. És mozogj.
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor napi 1200-1300kalóriánál többet vigyek be, és mozogjak le annyit, hogy ennyi maradjon?
2013. júl. 10. 21:46
9/11 anonim válasza:
Te nem érted a a lényeget amit beállítasz keretnek az azt jelenti hogy annyi a maximum amit megehetsz. Ha mozogsz és mondjuk kevesebb lesz akkor nem lesz semmi baj.
10/11 A kérdező kommentje:
Már értem. Nekem 1502kalória van írva, és 1627kalóriát ettem ma. Alul a rózsaszín keretben 1261 kalória van írva. És azt írja, hogy 125kalóriával többet ettem ma, 1502-őt kellett volna ennem. Akkor 1502 kalóriát kell ennem.
2013. júl. 10. 23:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!