Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a kalóriaszámlálásról?

Figyelt kérdés
Bevált vagy nem? Mert én amikor próbálkozok vele, soha sem sikerül.... :S honnan tudjátok , hogy miben mennyi van?
2013. júl. 31. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem is bevált 10 kg-ot fogytam 3 hónap alatt.

De nemcsak a kalóriát számoltam, hanem a szénhidrátot, zsírt és a fehérjét is.

2013. aug. 7. 09:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Abszolút nem mindegy, hogy miből viszed be a kalóriákat. Pl. ha szénhidrátokból, akkor ne számíts sok fogyásra.
2013. aug. 8. 08:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Abszolút tök mindegy. A fogyás szempontjából. Az alak szempontjából nem mindegy. Na meg az ember rájön hogy sokkal célszerűbb 1200 kalóriát sovány húsból, salátából,joghurtból, gyümölcsből bevinni mint mogyorókrémből, mert utóbbitól marha éhes leszel. De a mogyorókrémtől is fogyni fog, ha nem haladja meg a kalóriát. Szóval hülyeség amit írtál.
2013. aug. 8. 10:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Na jó, de ha nem visz be elég fehérjét, akkor izomból fog fogyni, nem zsírból.

És szerintem "fogyás" alatt az emberek nem súlyvesztést értenek, hanem zsírleadást. Legalábbis jó lenne, ha így lenne. :D

2013. aug. 8. 12:31
 15/15 anonim ***** válasza:

De sajnos a 99% súlyvesztést ért rajta. Amúgy jó esetben azért tényleg rájön az ember mit célszerű enni, már ha nem teljesen hülye. Én is volt hogy az elején megettem egy tábla csokit, aztán szívtam a fogam, hogy most mit egyek egész nap ami 600 kalória és nem leszek éhes tőle. :DD

Aztán csak rájöttem hogy jó, és fogytam 30 kilót. És néha belefért a csoki is, meg a süti is.

2013. aug. 8. 13:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!