Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így 6 nap alatt kb mennyit...

Így 6 nap alatt kb mennyit tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Adataim: 170 cm, 58-60 kg

Nem férek bele a nadrágomba. A vádlimon feszül, de fel passzírozom, a popsimon megakad, nagy nehezen be tudom gombolni, de akkor meg kitolja a hasam.. szóval kicsi rám, de nem kéne sok.

tervem:

reggeli: tejeskávé

délelött a suliban: 100 gramm rizs+ gyümik(1 alma+ 1 narancs, vagy ami éppen van itthon)

ebéd: 2 db főtt tojás

vacsora: saláta, gyümi, vagy 1 szelet natúr sült hal

Edzés: 500 kalória leégetése ellipszis tréneren( kb 70-80 perc)

+ ha még van időm egy óra norbi aerobic

Ha ezt minden nap megcsinálom, azt étkezést így betartom, és legalább 80 percet edzek naponta 6 nap alatt sikerül belefogynom a nadrágomba?

#jgjgjg
2012. dec. 15. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:
6 nap alatt kb. a felesleges víz távozik. Fogyni nem fogsz egy dekát sem. A fogyás zsírveszteség.
2012. dec. 15. 23:45
 2/3 anonim ***** válasza:

azt se felejtsd el, hogy az intenzív mozgáshoz energia kell! ha koplalsz, utána csak többet szedsz vissza, mint amennyit leadtál. Ennyi étel nekem a mindennapi teendőimhez is kevés lenne (pl. ebédre 2 főtt tojás), nemhogy másfél óra intenzív edzésre. Ha nem eszel eleget, rosszul leszel az edzéstől.

A terved jó, csak ne koplalj, mert csak rosszabb lesz.

6 nap alatt fogyni nem fogsz, de idővel látványos változást érhetsz el.

2012. dec. 16. 00:24
 3/3 A kérdező kommentje:

mar kb tobb mint 1 honapja dietazom es rendszeresen edzek, legalabb heti 4*, kenyeret azota kb 2* ettem

eddig is fogytam, de gyorsitani akarok, ezert gondoltam h ez jo lenne:-)

2012. dec. 16. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!