Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így le tudok fogyni?

Így le tudok fogyni?

Figyelt kérdés

elkezdtem egy drasztikus 13 napos diétát, amiben alig ehettem volna nap mint nap, ezért barátságosabbá tettem..

Mai adagom:

reggelim: feketekávé, kb 2dl tejjel és 3 édesítővel

délelött : egy alma

ebéd: két tükörtojás két szelet sült szalámival+ egy makréla paradicsomos konzerv(125 kalória volt benne)

Délután még egy alma, és ennyi :)

ha minden nap kb így étkezek és mellette még 45 percet edzek ellipszis tréneren, ami 300 kalória elégetése(azt írja ki) akkor hamar le tudok fogyni?

Tudom hogy nem egészséges a hamar fogyás, de nekem most muszáj lenne!

170 cm vagyok, kb 58 és 60 kiló között :)

16/L

2012. dec. 11. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
A sulyod a magassagodhoz kepest szamok alapjan rendbe van.Ne akarj hamar lefogyni, mert biztos visszahizod(lehet duplajat is).Inkabb egyel kevesebb,tobbszor,egeszsegesebb dolgokat es tornassz sokat.
2012. dec. 11. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, bár én a szalámi helyett egy ahsonló energiatartalmú szénhidrátot ennék.

A vacsora kéne, már csak azért, hopgy ne lassítsd le azanyagcseréd. De az lehet akár egy paradicsom is vagy egy paprika, lényeg, hogy ne álljon le az emésztés (higgy nekem, én nem vacsiztam , nem ettem 12 óra után semmit és nagyon le is lassult az anyagcserém, egy paradicsom max 13 kcal, attól nem hízol)

2012. dec. 13. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!