1200 kalóriás diétával hatékonyan lehet fogyni egy ülőmunkát végző 34 éves nőnek?
Mozgás nélkül nem nagyon lehet fogyni. Egy 65 kilós 168 cm-es nő ha nem mozog, akkor a szervezete 1400 kcal-t éget csak el naponta. [link]
Kb. 1 óra közepesen intenzív mozgás (kb. 500 kcal-t éget) mellett viszont tökéletes.
Ez nagyon könnyen lehet, hogy jó lesz.
Sokan tudnak fogyni egészen sok ch fogyasztással és még több tejtermékkel mint Te.
Kísérletezd ki, hogy bírod-e az 1200 kcalt (az nem jó, ha éhes vagy és az evésre gondolsz) mert tapasztalataim szerint kevés..
Ha többet eszel, de a joghurt nélkül lehet több tápanyaghoz jutnál, de hatékony maradna a szálkásodás.
Sok sikert!
Igen, lehet fogyni 1200 kalóriával, de ez alá ne menj. A sportot írták, tényleg kéne. Nem kell nagy dolog, gyors gyaloglás 30-40 perc naponta már jó.
Reggelire és ebédre edd a szénhidrátot (graham kenyér, gyümölcs) délután és este már csak fehérjét, sovány túró, csirkemell, tonhal konzerv saját lében, natúr joghurt, sovány sajt, tojás de ne mindegyiknek edd meg a sárgáját).
A virsli-párizsi ilyesmi csomagolását nézd meg nagyon, általában negyede ezeknek zsír!
Köszi a válaszokat!Negyven kiló nem leszek soha,elég nagy a súlyfelesleg,ezt nem írtam.Ezért is nem írtam az intenzív mozgást,azt majd egy hónap múlva szeretném elkezdeni,ha már lement pár kiló.Addig csak séta és házimunka.
Régen csináltam a Norbi kick box tornát,azt fogom első körben elkezdeni.
Egyébként nagyon hajlok a paleo étrend felé,kollégám nagyon dícséri,azért is ilyen étrendet csinálok,de egy körben elég nehéz elhagyni az összes tejterméket,lisztet,cukrot stb.Szerintem a paleonak egy könnyített változata lesz a végére,de majd kialakul
Amúgy szoktam a kajára gondolni,hiányoznak bizonyos dolgok,de még az elején vagyok,ötödik nap,szerintem 1-2 hét és hozzászokok.
"Mozgás nélkül nem nagyon lehet fogyni"
Hát ez alapból nem igaz...
A fogyás 70%-a diéta, 30%-a mozgás.
1200 kcal borzasztóan kevés, és nem is javaslom, hogy ezt csináld, mert örökké nem tudod folytatni, ha pedig újra enni kezdesz a szervezeted elkezd majd vadul raktározni készülve a következő ilyen koplalásos időszakra... és ilyenkor jön majd a jól bevált szöveg: "alig eszem mégis hízok"
2000 kcal a napi bevihető mennyiség, normál esetben, ha emellett valaki rendszeresen mozog, akkor fogyás is elérhető. Ha viszont valaki sok kalóriát fogyasztott egy nap és emiatt lett túlsúlya, általában a kalóriadeficites fogyást szokták javasolni, ami azt jelenti, hogy szakaszosan csökkented a napi kalóriabevitelt kb. 15-20%-al... így kevésbé megterhelő a dolog, nemcsak neked lelkileg, hanem a tested számára is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!