"Kevesebb" testsúlyból nehezebb leadni, ez igaz? Fogyni szeretnék!
Egészségesen kell élni, ennyit lehet tenni.
Kerüld a szénhidrát dús ételeket (rizs, krumpli, gabonák) és a tejtermékeket. 1-2 hónap múlva egészen biztos hogy látványos eredménye lesz.
Fogyassz bátran halakat, húsokat, zsírokat, zöldségeket! Ha nagyon édesség vagy hasonló kell, én preferálom alapanyagként a magliszteket (pl. lenmag liszt) a kókusz reszeléket, xilitet mint édesítőt, esetleg mézet. Ezekből már kakaó porral / nélküle kis gyümölccsel krémet, piskótát lehet sütni.
Szerintem fussál. Az a legjobb, mindenhol formál. A 175 centidhez tényleg ideális a 58 kiló, de mivel mondtad, hogy csípő és hasra megy, ezért alma típusú lehetsz. Van egy ismerősöm, ő is tök gebe, csak hasra és oldalra hízik.
Mozgasd meg magadat és kerüld a cukrot+finomlisztes ételeket, mert ezek emelik a has-csípő körtérfogatot.
30N
A futás a modern sporttudomány nem dogmatikus ága szerint csak káros, de semmi haszna nincs. Kivétel ez alól a rövidtávú (HIIT) futás edzés.
De általánosságban, a sok futás csak káros. És össze sem hasonlítható a komoly, egészségfejlesztő edzésekkel mint pl. a Jóga, Taichi, QiGong..
Nekem van egy sokkal egyszerűbb és hatásosabb javaslatom: cseréld le a tükrödet, vagy ha a tükröd jól működik, akkor a gondolkodásodat.
Az ideális súlyod 175 cm-hez kb. 65 kg lenne, +/- 5 kg. Ha te az 58 kilóból akarsz 5 kilót leadni - hát még szerencse, hogy nem sikerül. Nem tudom, mi megy a csípődre, mert súlyfelesleged az nincs... Viszont a nőknél normális, hogy szélesebb a csípőjük, mint egy kamaszlánynak.
A feszesedéshez fáradj el egy edzőterembe.
Az ismerősödet meg ne irigyeld, 24 kiló lett volna 1 év alatt az, amit még maradandó károsodás nélkül elviselt volna a szervezete.
Szia ! :)
ne hallgass senkire, ha eldöntötted, hogy akarsz magadon változtatni tedd ezt !
Énis a te cipődbe jártam járok még mindig, de már látom a változást. 173 cm vagyok 62 kg-s voltam, most nemtudom mennyi lehetek, de mielőtt beleválgtam volna az életmódváltásba csináltam magamról képeket, és szemmel látható a változás.
Én futok hetente 2x-3x, nem eszek édeset (max. gyümölcs, joghurt), ebédre mindig husit, sok sajt, sonka, csak ásványvíz. A különbség 2 hónap után látható. És igen kevesebb súlyfeleslegből nehezebb fogyni.
nem eszek édességet, csak joghurt.. ami jobban zsírosít mint bármilyen cukros szemét :)
Ne is hallgassatok senkire, fussatok ma már vannak sikeres térdműtétek, nem is szokás ám okosan dönteni. Vegyünk fel hiteleket, tegyük tönkre a testünket, úgy is meghalunk egyszer nem mindegy?
természetesen zsírszegény joghurtot értettem ez alatt
ezzel az erővel meg ne gyalogolj, mert elkop a térded.... -.-
Jól van, gúnyolódj csak Szívem.
Csakhogy ÉN nem a tévén bámulom a danon agybutító reklámjait, hanem azzal foglalkozom hogyan éljek én, vagy te cukorbetegség meg rák nélkül, akár 90-100 évig, anélkül hogy fejenként fenntartsunk egy patikát, vagy egy fél gyógyszergyárat!
Azokat a mozgásformákat tanulmányozom, amelyekkel erős lehet a tested és nem fogsz 50 évesen térd protézisért sorban állni, tudod?
Gúnyolódj csak, mert én tisztában vagyok vele hogy a futás milyen káros. Tudod, ha a futó okosok nem fél órán, órán át futkosnának hanem 5 perces HIIT futóedzést csinálnának hetente 2x, elmennének Taichizni vagy Jógázni hetente még 2 napot, akkor már értelmesebben jártak el mint az emberek 60-80%-a, akik futkosnak, zumbáznak vagy az éppen divatos elektromos, rezgetős agyfolyáson pazarolják az idejüket, vagy éppen az egészségüket.
Lehet tanulni is abból amit írok, nem csak ironizálni, de köszönöm a reakciót, én is tanulok..
hm... oké :)
mesélj nekem milyen mozgásformákat tanulmányoztál ? melyek azok amitől nem lesz protézisem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!