Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 napja szinte semmit se...

3 napja szinte semmit se eszem, tornázom és egy dkg-al nem vagyok kevesebb! Miért?

Figyelt kérdés

tudom, h nem így kell fogyni, de ha tornázom nincs étvágyam, és így nem is ettem.

De én ezt egyszerűen fizikailag nem értem...

nem ettem, tornáztam, vagyis energiát használtam fel, wcn is voltam és egy dkg-al nem vagyok kevesebb...

mindkétszer ruha nélkül mértem, az se zavarhatott be...

ezt most valaki magyarázza meg nekem, hogy fizikailag hogy lehetséges????

mert elvileg a torna is -, hogy nem ettem, az is -, akkor???

Ennyire defektes vagyok???

2012. nov. 22. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már, három nap alatt semmi sem fog meglátszani. Amúgy annyira pontos mindig a mérleged?
2012. nov. 22. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy defektes, csak te se akarod belátni "fizikailag" meg szellemileg sem, hogy 3 nap alatt sem meghízni, sem lefogyni nem lehet.

Nemcsak az ennivalónak van súlya, hanem a víznek is. Konkrétan 1 liter = 1 kg. Ha fogysz 15 dekát, és megiszol egy pohár vizet, máris híztál 5 dekát. Szerinted?

A szervezeted nem mindig ugyanannyi vizet köt meg. Függ az időjárástól, a frontoktól, a ciklusodtól meg mit tudom én, még mitől. Egy biztos, nem véletlenül mondják, hogy havonta mérd a súlyodat, ne 5 percenként.

2012. nov. 22. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyél pár falatot,akkor meglátszik majd a -. Én is igyjártam régebben.A nem evéstől nem mozdult a mérleg,azután megettem pár falatot, és másnap voilá.
2012. nov. 22. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért nem csökken a testtömeged, mert ettől nem feltétlen kell hogy csökkenjen. Nem is csökken.. körbe körbe magyarázzuk ugyan azt.

Pótolod a folyadékot, ezért nem csökken a tömeged.

Mielőtt beteg leszel.. ennék húst, zöldséget, tej és gabonamentes kajákat, ezekkel fogyni fogsz.

Esetleg keresel egy fészbúk csoportot ami egészséges életmód mindennapjairól szól, ez sokat tud könnyíteni..

[link]

2012. nov. 22. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:

3 nap alatt nem lehet fogyni.

Mivel nem eszel rendesen a szervezeted pánikol, raktározik, így nem igazán fog beindulni a fogyás.

2012. nov. 22. 14:55
 6/6 anonim válasza:
ezt kicsit azért fokozatosabban kellene elkezdeni. tipp: amikor reggel felkelsz, kezd a napot sárgarépával (ne hámozd csak mosd meg). később a nap folyamán vagy este is egyél 1-et, illetve 1-2 almát. ha főzök, lenmagolajat használj. ne használj csomagolt ételízesítőkeveréket! kerüld a sót!! kávé csakis cukor és édesîtő nélkül! ne stresszelj rá. és fogadd el hogy ehhez idő kell.
2012. nov. 22. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!