Ahhoz hogy fogyjak mennyivel kevesebb kalóriát kell bevinnem?
Figyelt kérdés
a 700 az sok? vagy csak 300-al?2012. okt. 19. 20:17
1/6 anonim válasza:
Te jól vagy?! Minimum 1300-1500kcal kell és sok MOZGÁS
2/6 anonim válasza:
Jah igen azt hittem annyit akarsz összesen enni :D egyébként ha nem tudom hogy mennyi kalóriát viszel be alapból meg mennyit mozogsz úgy nehéz választ adni de leírtam mennyi kell egy diétás étrendnek lennie
4/6 anonim válasza:
Nekem 1880 körül van, amit alapjáraton eléget a szervezetem. 1500-at tartok pár hete, 50-70 közötti szénhidráttal. Beálltam folyamatos heti 1 kg fogyásra :)
6/6 anonim válasza:
Minden szervezet egyedi, ügyesen kell enni, naponta 5-6x keveset, estére célszerű valami hosszú lebomlású fehérjét venni, és az legyen a vacsora.
Mellette mozogni kell (futás, úszás, valamilyen torna, szóval mindenképp kardió mozgás) mert anélkül csinálhatsz akármilyen diétát, semmit nem fog érni, pár hónap alatt látványosan át lehet alakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!