76 kg os nő vagyok, kb ilyenek a napjaim: 1,287 kcl 151Ch 27zzír 100 fehérje és kb45-90 percet gyalogolok (gyorsan), eddig heti 1 kg ment le, jó lesz igy vagy változtassak?
Nem vagy semmi, én 171 centi vagyok, 75 kg, és kb. annyit mozgok, mint te. Én elsőre belőttem célnak a heti 1 kg-t, ami nálam kb. 1600 kcalt jelentett/nap, de az első hét után behisztizés, feladás és bezabálás lett a vége. Még az 1800 kcalt is nehezen tartom, viszont ezzel is azért elég kiszámíthatóan fogyok, sőt egyelőre még heti 1 fölött van az átlagfogyásom, nyilván ennek azért hamar vége lesz. Viszont szerintem ha belőlem indulunk ki, te is simán ehetsz 1600-ot, sőt az alapanyagcseréd van 1540 körül, szóval szerintem nem annyira okos ötlet ilyen keveset enned.
Én legalábbis inkább vagyok türelmes és egészséges, mint gyors, de anyagcserelassítós vagy épp feladós.
hát ha nem bírom megemelem majd kicsit a kalóriát de nem vagyok éhes :)
néha megkívánok valami vacakot akkor gyorsan lebeszélem magam.Nagyon motivált az eddigi eredmény
köszi a válaszokat
1300 kcal kevés. Vigyél be többet fehérjéből. A gyaloglás jó, lehet több részletben is, hogy ne vegyen el sok időt (pl. munkába menet, jövet stb.)
Kéne még pár perc nagyon intenzív intervallum tréning.
Amíg lemegy a heti vagy kétheti 1 kg nincs miért változtatnod. Ha lassul vagy megáll a fogyás, akkor csökkentsd a ch-t.
Ügyes vagy.
köszönöm :)
igen a melóba megyek jövök gyalog :))
nagyon boldog vagyok mert már nem ér annyira össze a combom
köszi azoknak akik válaszoltak :D
már 68 és 1500 kcl 120 fehérjével ahogy a tanács szólt
kicsit lassabb a fogyás de abszolút tartható semmi löttyedtség meg csíkosság és a mellem sem lóg :D a cél 60-62 kg most fogom elkezdenia súlyzós edzést
tanácsokat szívesen fogadok
Csak azért emeletem ki hogyha valaki hasonló cipőben jár annak jó tanácsok vannak itt :)
egy boldog 64 kg os izmosodó Nő
Köszi mindeki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!