Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Valaki próbálta már a fehérjed...

Valaki próbálta már a fehérjediétát?

Figyelt kérdés
Nem olyanra gondoltam ami mindenféle fehérjeporokból meg italokból áll, hanem a hús-tojás és túrós verzióra gondoltam minimális szénhidrát fogyasztással. Légyszi írjatok hamar... hogy próbáltátok-e, használt-e és mennyi idő alatt milyen változást értetek el?

2012. szept. 15. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én még nem próbáltam, de ha fehérjét eszel esszenciális zsírsav forrásokkal és minimális szénhidráttal, akkor a legjobbat teszed magaddal. Ez eddig a legértelmesebb diéta, amit hallottam hétköznapi körökben... A "mindenféle fehérjeporok"-tól pedig ne riadj el, mert azokat is tejből készítik (egyszerűen fogalmazva), mint a túrót vagy bármi mást. Nem kell beszarni azért, mert por!
2012. szept. 15. 19:26
 2/11 anonim ***** válasza:
ez rengeteg embernél bevált, pl bodysok is ezt csinálják többségében! Tessék mozogni, meg utána olvasni, hogy neked mennyi fehérje-CH-zsír kell, és sima ügy lesz
2012. szept. 15. 20:35
 3/11 anonim ***** válasza:

"...hanem a hús-tojás és túrós verzióra gondoltam minimális szénhidrát fogyasztással."

Ez nem fehérje diéta, hanem az egészséges étrend.

2012. szept. 15. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem -5 kg egy hónap alatt. Most vagyok 60 kg.:) Csak ajánlani tudom, én frissebbnek is érzem magam tőle, nem vagyok olyan fáradékony, mert nem terhelem meg a szervezetemet. Már az édes íz se hiányzik, (mármint a szokásos édességekre gondolok), legfeljebb a szemem kívánja, most már jobban esik egy friss gyümölcs pl:) Kicsit átalakult az ízlésem:)
2012. szept. 15. 21:08
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
en pont igy taplalkoztam... lefogytam anorexias lettem es a szivem rosszul mukodik azota (gyakorlatilag barmikor leallhat pl ejszaka alvas kozben) es ilyen kis aprosagok de amugy nagyon okos meg egeszseges dieta foleg ha a korhazban akaratod ellenere is lekvaros feherkenyerrel etetnek es rantott etelekkel minimalis feherjebevitellel amit csak a zsiros sajtok altal meg a rantott husok altal szerzel be...
2012. szept. 15. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:
A szíved nem a fehérjediétától működik rosszul, hanem az anorexiától. Nyilván nem szabad átesni a ló túlsó oldalára..
2012. szept. 16. 00:54
 7/11 anonim ***** válasza:

teljesen jó ez a fajta étrend.

annyi a buktatója,hogy az idióták/hozzá nem értők hirtelen vonják meg a szénhidrátot,átmenet nélkül.

ha fokozatosan csökkented a ch-t akkor eredményes.

2012. szept. 16. 07:06
 8/11 Malaboy ***** válasza:
Jó lehet, ügyelj arra, hogy ne rántott hús legyen, hanem pl olayspré, teflonserpenyő, és úgy a hús, legjobb a csirkemell, de lehet más, soványabb is, hal is tökéletes, és a csirkemáj is belefér. A másik legfontosabb a szénhidrát fajtája, próbálj meg hosszan felszívódó ch-t választani, etc barnarizs, zöldségek ( legjobb a brokkoli, lencse, cukkini, paprika, paradicsom, uborka) zabpehely( sima natúr, nem a mindenféle agyoncukrozott fitness termékek..Ha ízesíteni akarod, próbáld meg egy-két db gyümölcsel, pl alma.. A fehérjeporoknak SEMMI ártalmas hatásuk nincs, és nem is fogsz tőle izmosodni, ha ettől tartanál, csak egy komplex tápanyag, nyugodtan fogyaszthatod akár étkezés helyett is ! Remélem segítettem, sok sikert !
2012. szept. 16. 09:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Nagyon rendesek vagytok! Persze fokozatosan akarom csinálni, mellette rendszeresen kocogok és Rubint Rékára tornázom, valamint ha úgy esik akkor néha bebecsúszik egy kis "bűnfalat" de nem akarom magam kínozni, különben sem kell sokat fogynom, és lassan szeretnék fogyni hogy tartós legyen :) A 3. válaszolónak üzenném, hogy az anorexiát nem kimondottam a fehérjediétától kapod el, hanem ha olyan beállítottságú vagy hogy hajlamos vagy rá akkor akármilyen diétát követően az lehetsz ha mindenáron csontsovány akarsz lenni...... már bocsi, de azért én is rengeteget utána néztem már a fogyással kapcsolatos dolgoknak, úgyhogy... a többieknek nagyon köszönöm!! De lehetne valakitől néhány tapasztalatot és sikerélményt kapnom? :D Tudjátok, hogy könnyebben menjen a dolog én min. 5 kilótól akarok megszabadulni ha lehet másfél hónap alatt.
2012. szept. 16. 19:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Upsz bocsi, az 5. válaszolónak, .....elnéztem... bocsi
2012. szept. 16. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!