Valaki próbálta már a fehérjediétát?
Figyelt kérdés
Nem olyanra gondoltam ami mindenféle fehérjeporokból meg italokból áll, hanem a hús-tojás és túrós verzióra gondoltam minimális szénhidrát fogyasztással. Légyszi írjatok hamar... hogy próbáltátok-e, használt-e és mennyi idő alatt milyen változást értetek el?2012. szept. 15. 18:52
11/11 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom a fehérjediétát.
4 éve kiderült, hogy lisztérzékeny vagyok, magyarul semmi kenyér (csak speckó kenyerek), semmi tészta, semmi süti, és még sorolhatnám. 83 kilós voltam. Az orvos adott étrendet és szinte csak zöldség meg fehérje az amit ehetek. Mondjuk én eszem gyümit is ami nem fehérje, de a lényeg, hogy már 3 éve elmondhatom magamról: vékony lány vagyok az 58 kilómmal :) Szóval haszna is volt a betegségemnek.
Lényeg, hogy jó a fehérjediéta, de azért minimális szénhidrátot vigyél be a szervezetedbe, mert az kell az agyműködéshez.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!