A mai nap 71 g zsírt ettem. Ez akkor is rengeteg, ha az össz kcal nem vészes? Vagy összességében kell nézni?
1400 kcal körül szoktam enni, ma 1615 lett. Amit annyira nem érzek soknak, de a zsír 71 g (45 körül szoktam enni.)
Ez nagyon sok, vagy az egész kalóriabevitel számít?
(Kérek mindenkit, a kérdésre válaszoljon, ne az legyen a lényeg, hogy hány kg vagyok, mi van a lábam közt, meg mennyire vagyok aktív, szerintem a viszonyítási alapot leírtam...:-D)
A vacsora volt húzósabb igazából.
Carbonara spagetti-szerűség (tésztából minimálisat ettem, magából az "öntetből" ettem sokat: 10%-os tejszín, 10% zsírtartalmú trappista sajt meg 2 tojás összefőzve, 7% zsírtartalmú sertéskarajjal.
Utolsó, én sem úgy gondoltam...
(Nem szoktam zsíros kajákat enni, mindig mindenből a legalacsonyabb zsírtartalmút veszem. Csak az adott kajából ettem sokat mennyiségre, ezért lett ennyi (de kalóriára nem érzem soknak.)
Igazából amiatt kérdeztem meg, mert az elmúlt pár hétben nagyon sok kérdésnél olvasom, hogy nem számít a zsír, mert nem az hízlal, hanem a szénhidrát. És nem tudom, ebben mennyi az igazság...
Nem mondtam, hogy nem hiszem el, egyszerűen úgy érzem, le vagyok maradva.
De ha kicsit bővebben kifejted, és a kérdésemre is válaszolsz, netán össze is kapcsolod a kettőt, engem érdekelne.
(Amikor felmerül ez a zsíros téma, akkor mindig vita lesz belőle, ezért nem is merek soha belekérdezni, mikor ilyenről van szó, pedig komolyan érdekelne...)
Semmi bajod nem lesz ha nem csinálsz rendszert ebből...
a rejtélyes válaszoló pedig arra gondolt hogy bizonyos táplálkozási nézetek szerint a bevitt szénhidrát mennyisée jobban befolyásplja a fogyást,
gondolom paleo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!