Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A mai nap 71 g zsírt ettem....

A mai nap 71 g zsírt ettem. Ez akkor is rengeteg, ha az össz kcal nem vészes? Vagy összességében kell nézni?

Figyelt kérdés

1400 kcal körül szoktam enni, ma 1615 lett. Amit annyira nem érzek soknak, de a zsír 71 g (45 körül szoktam enni.)

Ez nagyon sok, vagy az egész kalóriabevitel számít?

(Kérek mindenkit, a kérdésre válaszoljon, ne az legyen a lényeg, hogy hány kg vagyok, mi van a lábam közt, meg mennyire vagyok aktív, szerintem a viszonyítási alapot leírtam...:-D)

2012. szept. 4. 19:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Fehérje 100 g körül, elég komolyan veszem, hogy max 2g /testsúlykg, nehogy valami vesebajom legyen. Ch 150-200 g között, de lassan felszívódó, jó minőségű ch természetesen. (Súlytartón vagyok amúgy már, illetve formásodáson). 63 kg-ról fogytam 52-re. (165 cm)
2012. szept. 4. 23:20
 12/18 anonim ***** válasza:

Én 140-150 körül (zabpehely, tk. tészta, cukormentes müzliszelet. Ami becsúszik gyors, az általában fehérjés csoki.)

De tul.képp súlyt tartok már én is, beletörődtem, hogy a 10 hónap alatt leadott 15 kg után már nem mozdul a mérleg (80->65)

2012. szept. 5. 21:22
 13/18 anonim ***** válasza:

A kérdező voltam, csak elfelejtettem átjelentkezni.

Csak a tegnapi 71 g kicsit szíven ütött...

2012. szept. 5. 21:23
 14/18 anonim válasza:
A Carbonara spagettihez ne tegyél tejszínt, semmi köze az eredeti recepthez, ráadásul hízlal is.
2012. okt. 1. 18:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Hogy kerül spagetti egy diétába???? AZ eszem megeáll komolyan... max 130 g ch (de én most pl levittem 80 g-ra) 105 g fehérje(de testsúlytól függ 1,5 g/kg)és max 25 g zsír! ha kevesebb az sem baj. Ha nem eszel halat, akkor halolaj kapszula... ÉS csirkemell, zöldség,túró max ritkán gyümölcs(alma, ananász, málna). Spagettis diétával nem kellene csodálkozni, hogy nem fogysz semmit... Ja és mellesleg az 1400 és az 1600 k.ra nem mindegy.. Az ilyen elbaxások 2 kg pluszt is jelenthetnek egy hónapban, de egyet minimum. 20. nap töltőnap...lifetilt.hu 25/L
2013. júl. 5. 11:08
 16/18 anonim ***** válasza:
NA most ezt jól megmondtad :)durum spagetti simán ....
2013. júl. 6. 07:38
 17/18 anonim ***** válasza:
ráadásul kevés a kalória nagyon..
2013. júl. 6. 07:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Ejj de okosnak tetszik lenni, tizenötöske...

1. Ne zavarjon, hogy közel 1 éves kérdés...

2. 1000 alatt van, amit leírtál. 1200 alá nem megyünk, te észlény.

3. Spagettis diéta... Mert 1x éppen az van az étlapon, nyilván minden nap az csúszik.... Istenem...

4. 200 kcal eltéréstől havi 2 kilót hízni... Durva lenne...

5. Lifetilt, meg minden diéta nélkül is sikerült lefogynom 60 kilóra februárban.... Akaratomon kívűl, na de amilyen áron... Inkább maradtam volna úgy... Az ideg, a stressz, mikor tönkremegy az életed, csak úgy szedi le a kilókat... Azóta van ennél nagyobb gondom is, mint hogy mit mutat a mérleg, meg a tükör.

2013. júl. 8. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!