Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Megettem 5200 kalóriát,...

Megettem 5200 kalóriát, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Hosszas dietazas után és mínusz -30 kg után ma bezabaltam.. igen

mire számíthatok ezek után, mennyi hizasra?

tegnapelőtt 13:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Egy nap alatt nem lehet elhízni. Ha x napig többet mutat a mérleg az csak attól van mert annak a mennyiségnek időkell míg áthalad/feldolgozod

Az elmaradt menstruáció pedig egy ijesztő vészjelzés a szervezetedtől amit nem lenne szabad figyelmen kívűl hagynod. Sokan bele halna annyit éheztetik a testük. Te még időben vagy hogy orvosi segítséget kérj.

tegnapelőtt 18:43
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

Ha 2000 kcal a szükségleted és 100%-ban hasznosítja a szervezet (nem fogja) akkor 300 grammot fogsz hízni. Inkább kevesebbet. Átmenetileg jobban is megugorhat a súlyod de az csak víz.

Az egészséges súlyhoz több kilót kéne felszedned.

tegnapelőtt 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
A szó amit keresel az étkezési zavar.
tegnapelőtt 21:22
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

Miből jött össze ennyi kalória?

Nemrég jöttünk haza egy all inclusiv egyhetes kirándulásról. Eldöntöttem, hogy végigzabálom és iszom a hetet. (Na jó, alkoholos italt nem ittam, mert allergiás vagyok az alkoholra, de a zero koktélok egymás után csúsztak le esténként.)

Én csak 15 kilót fogytam az utóbbi évben, többet nem is kell, de erre azért szeretnék vigyázni. Holnap lesz egy hete, hogy hazaértünk. Ma álltam először mérlegre. 30 dkg-mal kevesebbet mutat, mint indulás napján. Fogalmam sincs, hogy mennyit híztam. Nem akartam ezzel foglalkozni. Az elmúlt héten folytattam az időszakos böjtöt, és H-Sz-P futottam, a szokásosnál többet.

tegnapelőtt 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos te már átestél a ló túloldalára. Sokan járnak így, akik nagy súlyból fogynak le. Keress fel egy jó pszichológust, szükséged van rá.
tegnapelőtt 22:17
 16/16 anonim ***** válasza:
88%
Pszichológus segítségére szamíthatsz
tegnap 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!