Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Azt hittem hogy a banánchipsbe...

Azt hittem hogy a banánchipsben ugyanannyi kalória van mint a banánban, ezért megettem vagy 300 grammot!?

Figyelt kérdés
Igazából nincs kérdés, csak ki akartam írni magamból, hogy mennyire hülye voltam 🙉 Ezzel kapásból lenulláztam vagy 5 napnyi deficitemet 😡 Közben meg még örültem is hogy milyen finom, alacsony kcal tartalmú nasit találtam. Képzelhetitek a fejemet, mikor megláttam, hogy kb.egy 300 grammos óriás Milkányi kaloriamennyiség landolt bennem. Gondoltam is utána, akkor már ettem volna meg inkább egy nagy Milkát 🤣
2022. febr. 5. 18:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Upsz. Sebaj, ne bánkódj, és semmiképp ne próbáld kompenzálni a következő napokban. Lehet, hogy még jót is tett, feltöltötted magad egy kis szénhidráttal.
2022. febr. 5. 18:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért logikusan gondolhattad volna. A víz hiányzik belőle. Tehát 100g banánból lesz mittomén 30g szárítmány. Ha ebből eszel 3x annyit, nyilván háromszor annyi kalória.

Pro tipp: a pirítóssal is ugyanez a helyzet...

2022. febr. 5. 19:39
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Apám erre azt mondaná, hogy hinni a templomban kell:D
2022. febr. 5. 19:41
 4/13 Humor Herold ***** válasza:
100%

Nézd a jó oldalát! Elsőre feltűnt és leesett.Nem éltél vele 1 hónapig. Látod, nem is vagy annyira hülye, az kellemetlenebb lett volna ha 4 kilóval nehezebben jössz mondjuk csak rá! :)

Én meg általad fejleszthettem a bókolási képességem...ha így folytatom tökéletesre fejlesztem ;-)

2022. febr. 5. 20:00
 5/13 anonim válasza:
69%
Most aztán meg fogsz halni....
2022. febr. 5. 20:22
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Csak olyan dolgokat egyél, amiben sok a víz, főleg a főétkezés előtt mindig ilyesmit egyél: https://www.youtube.com/watch?v=EpRrD58Ah3Q
2022. febr. 5. 22:01
 7/13 anonim ***** válasza:

3-as!

Nem tartozik ide amit írok és én is hallottam már ezt, de ez hülyeség, mert a vallás lényege a hit. Bárhol, nem csak a templomban. Pl olyan, mintha azt mondanánk a fogyással kapcsolatban, hogy fogyókúrázni az edzőteremben kell. Pedig ott is az a helyzet, hogy a teremben edzeni kell és minden más területen odafigyelni a táplálkozásra.

2022. febr. 5. 23:25
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
Persze, most aztán lenulláztad...Sőt, emiatt a bűncselekményed miatt sosem fogsz lefogyni, hanem mindennap hízol 5 kilót. Istenem, hogy lehet ennyi ésszel egyáltalán életben maradni?
2022. febr. 6. 04:10
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Most azért jöttél, hogy azt mondjuk, hogy, nyugi, semmi gond, egy fecske nem csinál nyarat? Közben meg a harmadik csalónapod a héten...
2022. febr. 6. 04:59
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
A zacskón nem volt rajta a tápanyag táblázat? :(
2022. febr. 6. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!