Lehet napi 8000 kcal mellett is fogyni. Csak eleget kell mozogni!
2021. márc. 1. 11:31
2/17 anonim válasza:
Mondjuk ha ennyire durva falasrohamod van, nagyon at kene gondolni a dietadat, mert valami nem jo.
Egyebkent nem az egyszeri alkalmaktol hizol, hanem attol, hogy elkezdesz szarul enni, es ez igy is marad.
2021. márc. 1. 11:51
3/17 anonim válasza:
Azért az elég kemény, hogy még dél előtt egy egész tortát megeszel..
Nem hiszem, hogy ebben az a legnagyobb probléma, hogy esetleg hízhatsz tőle. Hanem az, hogy ilyen durva falásrohamod van.
Nem tudom, hogy ez a diéta "miatt" volt, vagy egyébként is hajlamos vagy rá, de ennek nem ártana megkeresni az okát.
2021. márc. 1. 12:01
4/17 anonim válasza:
Futsz egy maratont, és meg sem fog látszani rajtad a torta! :-D
2021. márc. 1. 12:06
5/17 anonim válasza:
Jézusom... én 100+ kiló vagyok, de két szelet torta után már rosszul vagyok.
Nagyon nézd át a diétádat, mert ilyen mértékű falásroham komoly gondra utal.
2021. márc. 1. 12:13
6/17 anonim válasza:
Igen.
2021. márc. 1. 12:23
7/17 anonim válasza:
Én profiterolt ettem 😀 meg pizzát, szted érdekel, hogy hízok e tőle? 😀
2021. márc. 1. 12:28
8/17 anonim válasza:
Nyugi, egy ilyen alkalomtól nem lesz baj. Meg ha 8 szeletes, és egy darab kb. 200 kcal, az így 1600. Az még nem olyan durva. De ma már max. nagyon minimálisan egyél csak. Mondjuk ez a falásroham nagyon durva. Én kb. napi 1300-1400 kalóriát eszek, falásrohamom sosincs, jól megvagyok, de ha vétkezek is nagy néha, mert kívánom, akkor az kb. kimerül 1 kocka csokiban. Szóval na, nem törnek rám ilyen durva falásrohamok, hogy beviszek +1600 kalóriát. Szóval valami nem okés az étkezésedben. Miket szoktál enni? Itt valami nagyon nem okés.
2021. márc. 1. 13:55
9/17 anonim válasza:
#8-as vagyok. Vagy esetleg arra tudok gondolni, hogy koplalsz, alig eszel, azért tört rád ekkora falásroham. Ez a torta így 1600 volt, ha normális a kalóriakereted, akkor nem sokkal léphetted át. Ha pedig nagyon keveset eszel, akkor nem csoda a falásroham, egyél többet.
2021. márc. 1. 13:57
10/17 anonim válasza:
Legközelebb ugyanakkora tortát vágj három felé - és három szelet tortát nyugodtan megehetsz!
.
Ne izgulj, nevezzed 'csalónapnak' oszt semmi problem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!