Tegnap megettem kb 3000 kaloriát és nagyon bűntudatom van! (?)
70 kg vagyok, nő, fogyni szeretnék még 10 kgt. Már fogytam 10et. 1500 kaloriát eszek egy nap. Tegnapi nap tök jól alakult, 1400 kaloriát ettem. Erre este 11kor bekattant valami és megzabáltam kb 500 kaloriát házi zabkekszböl, és kb 1000 kaloriát diákcsemegéből. Végülis egészséges kajábol vittem be, nem csokiból. De nagyon rosszul érzem magam! Tudom nem lehet egy nap alatt hízni, fogyni, de csütörtökön lesz a születésnapom, aznap párom biztos hoz haza sütit. Hétvégen meg megyünk a családomhoz szülinapot tartani. Ott is lesz torta. Szóval csütörtökön még talán tudom tartani kb 2000 kaloriánal, de szombatom vasárnap megint biztos lesz napi 3000 :(
Ha kedden (ma), szerdán, pénteken tudom tartani a 1400 kaloriát, akkor hízhatok ezen a héten sokat? Vagy inkábn csak szintentartás lesz? :(
Mozogj pluszba picit és igyál több vizet.
És ne gorcsolj rá, ez életmódváltás kell, hogy legyen, és akkor nem lesz jojo.
Kit érdekel egy szarabb hét?! Csak csináld folyamatosan ☺️
Csak cukor és fehérliszt mentes sütit eszek mindig.
A tojással nem tudom mi a baj...
A sárgájába sok a kalória, az a baj
A fehérje viszont nagyon jó
"Csak cukor és fehérliszt mentes sütit eszek mindig."
Ez esetben nem értem a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!