Az előbb megettem kb.800 kalóriás sütit és rettenetesen bűntudatom van. :S Ugye nem rontottam el a fogyóm?
Figyelt kérdés
Elszámoltam magam, mert zabpelyhes sütit csináltam és a diópótló készítmény 444 kcalt/100g tartalmaz. Azt hittem fogyós lesz de nem lett az. Álljak neki valamit tornázni itthon hátha elégetem? :S2013. jan. 7. 16:06
3/16 A kérdező kommentje:
Igen, a recept diót írt, csak arra allergiás vagyok.
2013. jan. 7. 16:16
4/16 anonim válasza:
De gondolom nem az tartalmaz 800 kcal-t amennyit Te megettél, hanem nagyobb adagra számítva tartalmaz annyit.
5/16 A kérdező kommentje:
De. Sajnos 800 kcalt megettem együltő helyemben :/
2013. jan. 7. 16:23
6/16 anonim válasza:
Ha ez ennyire számit akkor menj két órát sétálni vagy 1 órát futni akkor kb vagy 40 perc kardió akkor kb ott leszel hogy az 800 lemegy, DE ha nem teszed sem lesz semmit bajod amíg nem minden étkezésed több a kelleténél néha belefér. Amúgy hány kg vagy hogy ez a 800 neked sok?
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi, most futni nem tudok lemenni, de megpróbálok valamit mozogni itthon.
170/74 vagyok. De vacsorára 800 kcal akárhonnan nézve is sok és nem akarom hogy pár pillanat alatt visszahízzam a kilókat :S
2013. jan. 7. 16:36
8/16 anonim válasza:
azért nem kell nagyon betojni, de a süti amúgy se illik bele, hiába zab!! max. 2-3 db
fuss holnap egy nagyot, amennyire megy, vagy ahogy szoktál, és kész, ma meg már ne egyél túl sok mindent
9/16 anonim válasza:
Harcosok étrendjén 2-3 ezer kalória a vacsora :) Jó hogy mondjuk mást nem eszel szinte egész nap.
10/16 anonim válasza:
A 800kcalt ugy szamoltad hogy 200g sutit ettel?
nem ugy kell.
Nezd meg h mennyi diopotlot raktal bele es mennyi lett a suti. Szamold ki hogy hany szazaleka a diopotlo. Azt szorozd meg a kcallal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!