Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiás vagyok, és annyira...

Anorexiás vagyok, és annyira bűntudatom van. Nagyon sok volt?

Figyelt kérdés

Nagyon keveset eszem és ezt tudom is. Viszont ma sokat ettem és szörnyű bűntudatom van. kb 1100 kalória lehetett.Úgyérzem megszegtem a szabályom.Már fogytam 5 kilót és még 10et kéne. Annyira rossz:(

Anyu elfog vinni orvoshoz aki biztos kinevet,hisz minimum 10 kiló felesleg van még rajtam.Ha keveset eszem jól érzem magam.De ha úgyérzem hogy többet akkor borzalmas lelkiismeretfurdalásom lesz.Kérlek ne oltsatok le nagyon rosszul esne

2012. júl. 23. 16:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%

Ne oltsunk le? Akkor mit vársz?

Nem tudom elfogadni, hogy az anorexia betegség. Szerintem unatkozó kiscsajok hülye hisztije, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal. El kéne menned Indiába vagy Afrikába a szegények közé aztán kinőnéd ezt a f.ságot.

2012. júl. 23. 17:07
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem töröld ki a kérdést a listádból, és soha ne keress rá vissza, mert ismerve az ittenieket szétfognak oltani.
2012. júl. 23. 17:08
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Menjetek el orvoshoz, mielőtt komolyabbra fordulna a dolog. Az anorexiába sajnos bele is halhatsz.
2012. júl. 23. 17:12
 4/18 A kérdező kommentje:

annyi mindent próbáltam már és sose fogytam.Most hogy keveset eszem annyira jól érzem magam.

Ez nem hiszti

2012. júl. 23. 17:13
 5/18 anonim ***** válasza:

Falun kihajtanának a g..cibe a mezőre kapálni, akkor eszedbe nem jutna hogy anorexiás legyél.

1100 kalória se sok, én 5000et eszem 1 nap, ja és nem kapálok :D

2012. júl. 23. 17:15
 6/18 A kérdező kommentje:
nem anorexiás akartam lenni.Anyu mondta,hogy elvisz az orvoshoz a tüneteim miatt. A hajam törik,hullik.Vérzésem nincs vagy fekete,az izmaim nagyon fájnak.
2012. júl. 23. 17:19
 7/18 anonim ***** válasza:
Ez tényleg tök jó buli. Remélem, most elégedett vagy magaddal.
2012. júl. 23. 17:30
 8/18 anonim ***** válasza:
inkább meghalsz vagy inkább lelkiismeret furdalásod lesz?
2012. júl. 23. 17:53
 9/18 anonim ***** válasza:
25%
amúgy meg szerintem az összes anorexiás egy agyhalott nyomorék
2012. júl. 23. 17:54
 10/18 anonim ***** válasza:

Lol most komolyan, szerinted szép leszel kopaszon, mellek nélkül, kiálló csontokkal, a fogaid is kirohadnak majd hamarosan. De persze vékony leszel csak ronda mint a bűn. Egy pasi nem fog veled szóba állni mert ők a husisabb nőies nőket szeretik. Mi a f*sz bajod van neked? Miért akarsz ronda lenni?

Meg is halhatsz, akkor is marha jól fogod majd érezni magad.

2012. júl. 23. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!