Ha anorexiás voltál/vagy, válaszolnál ezekre?
Csakis kizárólag anorexiások/volt anorexiások válaszát várom.
1., Mekkora most a magasságotok, súlyotok? Életkor?
2., Mekkora volt a legalacsonyabb súly, mekkora magassághoz?
3., Ha gyógyult vagy, eszel édességeket/pizzát/gyorskaját/Mekiben? Ha nem vagy gyógyult, akkor is eszel ilyesmit?
1. 166cm,47kg,15éves vagyok,és lány.
2. 166,45kg.
3. Igen,néha szoktam...csakhogy utána jön az a bizonyos lelkiismeretfurdalás.. amit igencsak nehezen viselek,szóval próbálom magamat visszafogni.
amúgy nemmondaná meg senki rólam, hogy anorexiás vagyok,mert nemvagyok csontsovány..sőt..én egyáltalán nem látom magam vékonynak..de a méreteim alapján sem tartozom a súlyosansorvány kategóiába,csak a fejemben vannak elég nagy gondok...
1. 168/49-50 (nem mértem már v egy éve) 23L
2. 168/46
3. csokit, édességet, mekist naponta, pizzát csak azért nem, mert Pesten nincs olcsó, finom pizzás. ;) De imádom, és már lelkifurka is csak ritkán van, akkor meg egy hülye vagy, lányom? Zörögnek a csontjaid! - rá a válaszom. :D
1.164cm,45kg 13L
2.164cm,43kg
3.Max. hétvégén nagyon kevés édességet amit beleszámolok a kalóriakeretembe.Mekis szemét kajához hozzá se nyúlok,pizzát több mint 2 éve nem ettem.
1. 169 cm, 36 kg, 25L
2. 169 cm, 36 kg
3. Nem vagyok gyógyult, de eszem, pár falattal mindenből.
1: 168cm 48 kilo 20éves
2: 168cm 39kilo
3: próbálok többet enni, édességet ünnepi alkalmaknál szoktam, pizzát, mekit, gyorskajákat egyáltalán nem, mekibe nagyon ritkán csak tölgyéres fagyit szoktam venni
1.most 170cm és 51kg vagyok.15éves vagyok
2.46kg voltam 168cm.
3.sajnos én most megint vissza estem de kezd jobb lenni hogy bűntudat nélkül eszek és próbálok 700-800kcal fölött enni csak nehéz nagyon:/.
és amúgy ilyeneket nem szoktam enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!