Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kérdés elméleti, ha egy...

A kérdés elméleti, ha egy anorexiás?

Figyelt kérdés

Lefogytam 2 éve, nagyon keveset ettem. kb. 400-500 kcalról fokozatosan emeltem 600-ra, majd 1 hét múlva: 700-800 közt ettem, aztán 900 körül. így tovább. NEM HÍZTAM akkor. Most persze más a súlyom, egészségesebb vagyok: kijöttem belőle! Fokozatosan eljutottam 1800-1900-2000 kcalig, ha szülinapozás van persze lehet több is... de mozgok! rendszeresen heti 3-5-ször.

A kérdés elméleti: ha 400 kcalról rögtön emeltem volna 1800-ra gyors ütemben híztam volna? Rendkivül gyorsan, vagy picit gyorsan, vagy nem tesz különbséget ha fokozatosan emelek <-> gyorsan emelek kcalt?

2012. máj. 22. 21:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Én 2-300-ról emeltem kb egyik napról a másikra 1400-1500-ra, és lassan hízok. Egyelőre még nuku sport, majd ha olyan 52-53 leszek.
2012. máj. 23. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!