Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet úgy valaki anorexiás,...

Lehet úgy valaki anorexiás, ha szeret enni?

Figyelt kérdés

Azt mondtátok, hogy anorexiás voltam, ezt a kérdést én tettem fel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__29..

De az a furcsa, hogy én szerettem enni. Csak nagyon beszűkült a dolgok listája, amiket megettem:

- ch: tk/rozsos kenyér, lencse, barnarizs

- fehérje: (lencse is idejön) nagy ritkán tojás túró, minden nap: kefirnatúr joghurt 2 db, és 2féle sajt

- napi 3-4 dkg gyümi, és minimum 6-7 dkg zöldség

- vega vagyok, húst nem ettem

- semmi zsiradékot nem használtam, a barnarizst, zöldségeket mindig vízzel csináltam mert féltem még 1 ek olívaolajtól is.

De ezeket szerettem enni! Csodálatos érzés volt reggel leülni, és kiszámolni a kalóriát pl. egy sajtos-zöldséges kenyérnél + kefir. És ezeket szívesen ettem.

Lehet valaki anorexiás ha szeret enni? (persze mindig kiszámoltam a kcalt, és sosem ettem a többiek előtt mert utáltam. mindig a szobámban egyedül ettem)

2012. máj. 16. 09:14
 1/5 A kérdező kommentje:
ui.: most már nem áll fenn ez az állapot!
2012. máj. 16. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

persze, lehet. A legtobb ilyen bulemias lesz.

az anorexia az, hogy milyenek latod magad. lehet kover ember is anorexias.

2012. máj. 16. 09:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen lehettél az szerintem. Most már nem számolod a kalóriákat? Tartod a súlyod, vagy híztál? A 43kg nagyon kevésnek tűnik, persze nem írtad a magasságodat.
2012. máj. 16. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet anorexiás
2012. máj. 16. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én anorexiás vagyok. Nálam a számítógépezés az recept olvasásokkal telik el, a nosalty.hu-n vagyok a legtöbbet.

Esténként és lecke írás közben mindig megy a TV paprika.

Gyakran suli után 2-3 óráig nézelődök a szupermarketekben, bioboltokban(a DM bio részlege a kedvencem) és kiszámolom az összes étel kalória tartalmát. Ez így megy több hónapja, de eddig összesen csak egy 90 kalóriás Zabitalt vettem.xd (amúgy finom volt)

Imádom az ételeket, minden apró falatot megbecsülök. De az ellenségem.

2012. máj. 16. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!