Az lehet hogy fejben már anorexiás vagyok?
Nem vagyok olyan vékony meg ilyesmi, de a viselkedésem egyre jobban aggaszt nem csak engem, hanem környezetem is észrevette már.
10 kilót fogytam és most nem merek megállni, pedig elég lenne már de egyszerűen nem tudom abbahagyni. Nem merem. rettegek a visszahízástól, dekák miatt képes vagyok depresszióba esni napokra, hetekre, mindenkit bántok, agresszív vagyok, folyamatosan mérem magam, alig eszem mert félek hogy sok lesz! Ha előre kiszámolom hogy mennyit ehetek, akkor evés közbe még annak is félreteszem a felét, aztán egész nap csak fekszem, sírok mert nincs energiám sem. Alig birok megmozdulni olyan gyenge vagyok, pedig tornázni is szoktam (csak így sokkal nehezebb és semmi örömöm nincs abban sem)
Aztán jönnek a falásrohamok, amitől 2-4 kilók feljönnek rám, aztán egy hét depi, sírás, koplalás hogy lemenjen. Ezt abba akarom hagyni! eddig 1200 kalóriát ettem, de az utóbbi időkben alig 1000-et. vissza akarok térni a rendes étkezéshez, legalább 1400- kalóriáig, de még többet is ehetnék ha rendesen sportolok. Hogy csináljam, hogy közben ne hízzak? Mit tegyek? volt már valaki ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!