Anorexiás akarok lenni, de miért?
Ezt úgy hívják pro-ana.
Azért mert vékony akarsz lenni, nem jelenti azt, hogy anorexiás is akarsz lenni.Nézz jutyubon igazi anorexekről videót, korházit.Van amelyik nincs 30 kilo, haldoklik.Ezt akarod?
Vagy sajnaltatni akarod magad vagy buntetni akarod magad tudatalatt...:)
Esetleg tetszik a koros sovanysag?
Mindenesetre mar ha valaki anorexiaval akarja felhivni a kornyzete figyelmet, ott valami lelki problema lehet, ezert nem ertem azokat a hozzaszolokat, akik lenezoen velekednek rolad.
Egyebkent en voltam anorexias, persze csak 44 kilora sikeredett lefogynom.Es en meg voltam gyozodve rola hogy szuperul nezek ki es meg fogyni is akartam,nem nagyon vagtam miert neznek a korulottem levo emberek egyre furabban ram, es hangoztatjak olyan kissebb vagy...de azt egyik sem mondta a szemembe h annak tart.Csak utolag.Es az se tunt fel nekem h szinte nem ettem semmit.Igy utolag visszanezve erthetetlennek talalom sajat magamat is.:)
Elozo vagyok.
oh bocsanat meg egy indokot kihagytam, ez is eleg sokszor komoly kivalto hatas...ha valakin tul nagy nyomas van ill. nagy a megfelelesi kenyszere, plusz sorozatos kudarcok erik vagy fel a kudarctol, ezaltal kompenzalja sikerelmenyet.Tehat amolyan onigazolo cselekves, hogy lam! azert valamiben en is sikeres vagyok es ezaltal valoban boldogabb az illeto:)) en is hihetetlen boldogsagot es megelegedettseget eltem at ha sikerult fogynom:) es z a megelegdettseg masabb mint aki csak "siman" fogyokurazik , dietazik,Beteges ragaszkodas.
én is az akarok lenni, de nem megy :(
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!