Barátom anorexiás lehet? SOS
Figyelt kérdés
190 cm környékén van a barátom a súlya el sem éri a 60at.Mit tehetnék?Szerinte nem olyan vékony,és ilyen testalkat.De kint vannak a csontjai.Mit tehetnék,orvoshoz nem tudom elrángatni,Mit tegyek,kétségbe vagyok esve,29 éves a barátom.ja és ezen a héten lebetegedett,tehát még fogyott 2-3 kgt.Nincs az arcán semmilyen mosoly,fal fehér, a cigit szívja enni alig eszik.Nagyon sokszor fáradt, a szexuális életünk rossz,nem kívánja,egy hónapban elég lenne neki 1-2 max 3.2012. márc. 16. 19:57
1/5 anonim válasza:
Ez nem normális!! Valahogy vedd rá hogy menjen orvoshoz, vagy egyen többet.
2/5 A kérdező kommentje:
azt mondta nekem orvoshoz nem menj,és hogy annyit eszik amennyi jól esik,ha nem éhes akkor nem.
2012. márc. 16. 20:09
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy valami betegsége van, és azért is lenne jó ha elmenne egy orvoshoz.
4/5 A kérdező kommentje:
de nem érti meg,mit tegyek?nem tudom semmivel sem elrángatni.
2012. márc. 16. 20:29
5/5 A kérdező kommentje:
ráadásul szólok hozzá,és olyan depisen válaszol:((((((
2012. márc. 16. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!