Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tegyek eleget a barátom...

Hogy tegyek eleget a barátom kérésének?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és van egy pár kiló feleslegem. A barátom így szeret, ahogy vagyok, meg neki a kicsit husisabb lányok jönnek be. Azonban mégis azt mondja, hogy 2-3 kilót adjak le, de ne nagyon többet, mert egy pici poci neki kell. Ez oké, nem nagy kérés, meg én is szerettem volna, ha kéri, ha nem, csak ha nekiállok fogyózni, akkor tudom, hogy nem állok meg addig, amíg nagyjából minden felesleg le nem ment. Nah ilyenkor mi a teendő? :D
2012. febr. 28. 00:32
 1/10 anonim válasza:
100%
Ne egyél annyit. Mozogj többet. Ennyire egyszerű a képlet. (Mindezt életvitel szerűen persze)
2012. febr. 28. 00:33
 2/10 anonim válasza:
irigylem a problémáidat...
2012. febr. 28. 00:33
 3/10 anonim válasza:
Sok folyadék, sok zöldség, amúgy meg azt eszel, amit szeretnél csak nem elefánt adagot. Napi agyon cukrozott dolog elfelejtve.
2012. febr. 28. 00:34
 4/10 anonim válasza:
49%
Digi-dagi daganat, kergeti a halakat, de a halak ügyesek, digi-dagi elesett.
2012. febr. 28. 00:42
 5/10 anonim válasza:

digi dagi elesik, a halak kinevetik :D

bocsi ne haragudj de ezen olyan jót röhögtem:D

szerintem bunkóság volt kérnie, de akkor tedd meg, vagy mondd meg neki hogy akkor ő meg menjen kondizni mert neked meg az izmos pasik jönnek be

2012. febr. 28. 01:32
 6/10 anonim válasza:
Mi a kérdés? Hogy fogyjál le? Vagy, hogy csak pár kilót fogyjál?
2012. febr. 28. 02:04
 7/10 anonim ***** válasza:
iratkozz be egy tánc tanfolyamra. vagy menj el zumbázni vagy futni stb
2012. febr. 28. 07:17
 8/10 *gin* ***** válasza:
ahogy a fentiek írták. de én ezek után azért tüzetesen végignéznék a barátodon és bátorkodnám megemlíteni neki a kockahas és a fokhagymagerezd segg szavakat :P
2012. febr. 28. 23:58
 9/10 A kérdező kommentje:

nah ezaz, hogy neki kb tökéletes teste van..:D ezért is érzem magam néha furán mellette. szépen ki van gyúrva, és mind a 8 kockája látszik..:D a segge se rossz :P

am köszönöm a válaszokat. úgy döntöttem, leadok 5 kilót, és utána megpróbálok leállni. a tippeket meg még felhasználom :)

2012. febr. 29. 01:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Kevesebb sütemény több sport. Egyszerű
2012. febr. 29. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!