Van olyan nő aki szeret kövér vagy duci lenni és nem fogyózik hanem jókat eszik és nem zavarja ha hízik?
Lehet, hogy van...
(de én nem tudnék ilyen lenni:-/)
én imádok enni, de az már nem tetszett, hogy a mérleg is haladt felfele :s
Régen táncoltam, 5 kilót fogytam, 75 voltam (ez majd 2 éve volt) most 88 vagyok :S Most mindent megtennék azért, hogy ismét annyi lehessek...
Sajnos azon emberek közé tartozom akik nem esznek sokat, és mégis kövér. Én csak akkor fogytam, ha minden nap csak három-öt szelet sonkát és sajtot kenyér nélkül, plusz egy pohár joghurtot ettem. Meg sok vitamint. Akkor négy hónap alatt le ment 16 kg, aztán semmi. Elég volt ennyit ennem, hihetetlenül energikus voltam, folyton pörögtem. Az orvos azt mondta, hogy nem baj ha csak ennyi. A szervezetem szól ha többet kíván.
De persze ott van, hogy imádok enni, és ha elkezdtem.... na akkor újra hízok, és nem is érdekel. Mert szeretek enni. Mert jó enni. ÉS mert nyugodtabban tekintek olyankor a világra. A vidámság ugyanúgy megvan.
Ha eszek hízok egy tény, de van még egy nagy pozitívuma: amikor hízok rendben van a menzeszem, szép a bőröm,, és minden rendben. Amikor fogyókúrázom, vagy tartom a súlyom, akkor nagyon nincs rendben a menzeszem és hullik a hajam.
Ez így megy 10 éve. Szóval én tudatosan használom ama retteget jojó-t.
Utolsó:
Hát nem normális a csaj, az biztos...
De valószínűleg itt a figyelemfelkeltéa a cél.
Én nem nézem le a kövéreket, nem ítélem el őket, és zavar, ahogy az emberek gúnyolódnak, meg fújjognak rajtuk.
És túlsúllyal is lehet egy nő csinos, szexi (ez alatt mondjuk értek egy 170 cm 80 kg arányos testalkatú nőt nagy mellekkel, széles csípővel.)
Ugyanakkor 3 számjegyű
testsúly, (ha nem sportolóról, súlyemelőről, stb. beszélünk), sem egészségi, sem esztétikai szempontból nem normális, nemhogy még azt szaporítani...
Írjon könyvet, zenéljen, mittomén, de a saját testét, a saját és a fiai életét elb@szni azért, hogy valamivel reflektorfénybe kerüljön, hogy lássák, ő különleges?
Biztos, hogy vmi nincs rendben...
szerintem itt fog olyan válasz jönni hogy "igen, én így vagyok boldog ahogy vagyok" de nem lehet boldognak lenni egy bizonyos túlsúly miatt azért mert a mai szépségideál és a társadalom egyszerűen nem engedi.
aki azt mondja h boldog a túlsúlyával, az csak áltatja magát
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!