Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anyu szerint anorexiás vagyok...

Anyu szerint anorexiás vagyok és nem engedi hogy fogyókúrázzak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Legutóbb elmondtam neki,hogy fekete volt a mensim,erre ezt is az anorexiára fogja.Elkezdett hullani a hajam és azt is erre fogta.Jó,sokat törődöm,foglalkozom az alakommal,de nem vagyok anorex.Igen keveset eszem mert nem akarok meghízni de nem Annyira keveset...majd ha lefogyok akkor majd normálisan eszem.Mért nem engedi hogy fogyózzak mikor tényleg dagadt vagyok?Olyan bunkó.Direkt bundáskenyeret csinál reggelire én meg ott szenvedek mert ha eszem belőle akkor lelkiismeret furdalásom lesz
2012. júl. 11. 23:23
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
suly,centi ?
2012. júl. 11. 23:25
 2/28 A kérdező kommentje:
165 centi vagyok és 63 kiló tehát tényleg dagadt vagyok,de ő meg itt idegesít.Magamra nem tudok főzni mert nem ad pénzt.Mit csináljak?
2012. júl. 11. 23:25
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
és nemtudod vele valahogy megbeszélni ?? leulnétek hogy akkor fogsz enni csak egészségesebben fozzon neked?
2012. júl. 11. 23:26
 4/28 A kérdező kommentje:

biztos nem engedné meg. pl ma ez volt.:

vett grillcsirkét de én nem ettem meg az egészet erre kiverte a hisztit hogy ha nem eszem meg még ezt se akkor nem fog semmilyen fogyókúrás kaját venni

2012. júl. 11. 23:30
 5/28 anonim ***** válasza:
A csirke azért tényleg nem nagyon hizlal, nem úgy mint a köretek.
2012. júl. 11. 23:34
 6/28 A kérdező kommentje:
jó,de én nem akarok sokat enni
2012. júl. 11. 23:53
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

mióta fogyókúrázol? mennyit fogytál? mennyit eszel? pl ma mit ettél, tételesen, mit mennyit és mikor?

amúgy az, hogy még normális a testtömeged, nem jelenti azt, hogy normális a diétád, vagy azt, hogy nem vagy anorexiás...az, hogy nem normális a menzeszed és hullik a hajad az bizony minimum arra utal, hogy nem megfelelő a diétád, hiszen nyomelemek/tápanyagok/vitaminok hiánya okozza a tuneteid....ha ehhez tényleg extra kevés evés társul, az bizony út az anorexia felé

2012. júl. 11. 23:53
 8/28 A kérdező kommentje:

pont egy hónapja és eddig 4 kiló ment le rólam.

Hát ma pl ettem reggelire tejet zabpehellyel

Ebédre 4 kanál rizst negyed grillcsirkével

utána egy szelet dinnyét majd virslit egy tk kenyérrel.

szerintem ez még sok is volt.

2012. júl. 12. 00:00
 9/28 anonim ***** válasza:

zöldség/gyümölcs???? nem csoda, hogy hullik a hajad

ez a kaja elég kevésnek tűnik, pontosan mennyi kcal volt?

sportolni mit sportolsz? mennyi folyadékot iszol?

2012. júl. 12. 00:04
 10/28 A kérdező kommentje:

hát a dinnye gyümölcs nem?

amúgy nem tudom nem számolom

2012. júl. 12. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!