Anorexiás leszek? Miért van ez? 15/lány
Nagyon régóta akarok fogyni,de eddig nem sikerült.Viszont mostanában léptem,és sikerült fogynom. 65 voltam és 60ra lefogytam.
Viszont nem tudok enni. Bármit teszek nem vok éhes,és amit megeszek azt kihányom.
Állandóan rajtam van az az érzés hogy nem ehetek semmi édeset,nem eszek semmit és hogy fogynom kell.Nagyon szeretnék fogyni mégtöbbet..legalább 42 kilóra...Anyukámat is már kiborítottam mert elkezdte furcsálni,hogy kaja után mindig hányok és szinte semmit nem eszek csak egész nap egy fél paradicsomot..koplalok...
Ahogy írták. Már az vagy!
De legalább érzed, hogy ez nem jó így.
Hagyd ezt abba, keress fel orvost, beszélj Anyukáddal, csinálj bármit, csak ezt ne, mert nagyon-nagyon meg fogod bánni, ha túl éled.
hánytatod magad vagy csak hánysz önkéntelenül ? ... lehet hogy az epéddel van gond ha nem hánytatod magad!! menj orvoshoz gyorsan!!!
bulimiánál: direkt hánytatják magukat ált. a falásrohamok után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!