Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anyu szerint anorexiás vagyok...

Anyu szerint anorexiás vagyok és nem engedi hogy fogyókúrázzak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Legutóbb elmondtam neki,hogy fekete volt a mensim,erre ezt is az anorexiára fogja.Elkezdett hullani a hajam és azt is erre fogta.Jó,sokat törődöm,foglalkozom az alakommal,de nem vagyok anorex.Igen keveset eszem mert nem akarok meghízni de nem Annyira keveset...majd ha lefogyok akkor majd normálisan eszem.Mért nem engedi hogy fogyózzak mikor tényleg dagadt vagyok?Olyan bunkó.Direkt bundáskenyeret csinál reggelire én meg ott szenvedek mert ha eszem belőle akkor lelkiismeret furdalásom lesz
2012. júl. 11. 23:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"ajj de nem akarok dagadt lenni!!! ha többet eszem tudod milyen iszonyú bűntudatom lesz? Ha tudnám hogy kell kihánynám inkább legalább jobban érezném magam...de senki nem ért meg." - na ez a mondatod élesen bizonyítja, hogy bizony étkezési zavarod van!!!!!!!!!!!!!4

amúgy az előttem szólónak igaza van, lusta disznó vagy, emeld fel a lusta se.gged és sportolj, akkor nem leszel dagadt!!!!!!!!!

2012. júl. 12. 08:32
 22/28 anonim ***** válasza:
Tobbieknek igazuk van !! és szerintem anyukád azért vigyáz ennyire rád mert magad is mondtad hogy voltál már 48 kilo...ami ahhoz képest amennyi centi vagy bagyon kevés
2012. júl. 12. 08:48
 23/28 anonim ***** válasza:

b+ meg akarsz halni?

és ha dagadt lennél mi lenne,hidd el a fiuk a húsis lányokat is észreveszik ha van önbizalma+ a tanulás se fog menni ha legyengülsz.

A fogyás nem abból áll hogy nem eszünk és kész.

Hiába leszel sovány ha nem lesz erőd se mozogni se semmire.

Úgyhogy szerezz egy két barátot,sétálj napi 1 órát és hidd el könnyebb lesz.

2012. júl. 12. 09:23
 24/28 anonim ***** válasza:
ja és egyél Normálisan
2012. júl. 12. 09:23
 25/28 A kérdező kommentje:

most ettől jobban kéne éreznem magam? de gonosz egy két ember.

Vannak barátaim de mind vékony és egyik se akar sportolni

2012. júl. 12. 10:16
 26/28 anonim ***** válasza:
Figyi, neked a szénhidrátot kellene csökkentened, ha már nem akarsz sportolni. A zöldség és gyümölcs adagot felemelni, húst is ehetsz normálisan. Így le tudsz fogyni, ha már nem akarsz sportolni semmiképp. Sétálni is mehetnél egyébként, már az is jobb lenne. Az hogy nem eszel, azzal csak a szervezetedet teszed tönkre, mert vitaminokra, nyomelemekre szüksége van. Ezeket legjobban zöldségekből tudod pótolni. Még valami, a zabpehely is hizlal, sokkal jobban, mint a hús.
2012. júl. 12. 10:36
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

az a baj veled hogy sajnáltatod magad! én 15 vagyok 170 cm és 49 kg - ez bizi kevés....viszont én próbáloknormálisan enni és sportolok is

figyi én így eszem :

reggelire ( 12-ig ) csak gyümit vagy zöldséget eszem

ebédre: ami van itthon - amit anyum főz mert ő is félt engem - ha hús + rizs van több húst eszem , anyum egészségesen főz így lecsó,petrezselymes krumpli, ha sültkrupli van akkor azt eszem mert az olajra is szüksége van a szervezetednek

uzsira eszem édességet - fini meleg mákos süti+tej , nyáron fagyi , de ha édes dinnyét kívánok azt eszem ha almát akkor meg azt

vacsira : barna/rozskenyér+ pari,ubi,hagyma, felvágott vagy májkrém vagy pl. tegnap elött vágtam fel pari meg ubit , reszeltem s.répát tettem rá szójaszószt és! grillcsirkének a mellét beleszaggattam vagy néha pizzát eszem

próbálok azt enni amit kívánok mert a szervezetem tudja mi kell neki!!!

sokat sétálok főleg mert nyár van és szeretek vásárolni meg a szabadban a kutyámsétáltatni estleg tornázok kicsit a viva zenéire :DD

nagyon nem jó ha keveset eszel :a hajad a bőrőd a krmeid mind mind elvesztik a szépségüket akár a fogad is , ha nem jn meg a menszeszes olyan viasszafordíthatatlan dolgok történhetnek mint pl. nem lehet majd gyereked ( ez iszonyat télleg NAGYON ritkán van de ha így folytatod és nem figyelsz a szervezeted figyelmeztetéseire történhetnek bizony ilyenek....

én azért eszem sütit is mert az is kell a szervezetnek ha kéri....és mert fiatal vagyok ,növésben vagyok és belefér

nem mondom h sokat eszem mert nem...de próbálom megtalálni azt ami jó azt a mennyiséget amitől nem hízok de éhen sem halok

mért nem növeled te is kicsit-kicsit naponta a mennyiséget talán az anyagcseréd is beindul és fogyhatsz ha pedig már nem fogysz hanem hízol kicsit visszább veszel

van egy b.nőm óóó ha látnád mennyit eszik :DDD egy jó nagy szendvics+milka csoki/snickers , tea , joghurt vagy vesz egy csokiscsigát s iszik mellé mizo madártejes vagy kakaós italt és ezt!! csak addig nyomja be mig a suliban voltunk szal kb 2-ig de igazából ez sem sok plusz úgy hogy naponta 3 órát atletizál néha többet... ha látnád milyen alakja van .... feszes lapos has,vékony combok,karok, izmos gömblyű.nőies fenék egyetlen baj hogy ő olyan alkatú akinek nem nagy a melle ( azért nem is kicsi )de még így is csodaszép alakja van MERT!!! mozog!!!

nincs semmi amit szeretsz csinálni ?? tánc??? foci? gimnasztika? jóga ?

az h a b.nőid vékonyak és nem mozognak semmit ... hát lehet ilyen adottságaik vannak de nehogy bemagyarázd nekem hogy a plöttyet hasnál nem szebb a feszes has ?????

ha nem akarnak át ne fussanak , ha nincs rá szükségük akk ne csinálják de te attól még csinálhatod, és ha ennyire nincs nbizalmad csináld is!

legyél nmagad ne utánoz senkit , a saját testedből próbáld a legtbbet kihozni....

néhány tipp:

ha teát akarsz inni cukor helyet tegyél bele édesítőt ... anuydnak mond meg h ha sütit csinál azt is úgy csinálja : fele cukor fele édesítő mert azt sem szabad tulzásba vinni mert ártalmas lehet

igyál evés elött fél órával mert beindítja az anyagcseréd , felkelés után is igyál az szintúgy

colát kivánsz??? igyál zerot vagy ligh-ot és hidd el azt nyugodtan és néha benyomok 2 litert mert nincs benne cukor és kívánom..

remélem segítettem :)

2012. júl. 12. 11:23
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

előző vok :

a zabpehely izony hízlal ...de miért ne ??? ha kivánod hetente egyszer-kétszer nyugodtan én is imádom :DDD főleg azt amelyikben van töltelék az a nougat bits asszem :DDD iszonyat finom főleg ha lanygos a tej és ki is folyik belőle ..nyamiiiii ;)))

2012. júl. 12. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!