Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anyu szerint anorexiás vagyok...

Anyu szerint anorexiás vagyok és nem engedi hogy fogyókúrázzak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Legutóbb elmondtam neki,hogy fekete volt a mensim,erre ezt is az anorexiára fogja.Elkezdett hullani a hajam és azt is erre fogta.Jó,sokat törődöm,foglalkozom az alakommal,de nem vagyok anorex.Igen keveset eszem mert nem akarok meghízni de nem Annyira keveset...majd ha lefogyok akkor majd normálisan eszem.Mért nem engedi hogy fogyózzak mikor tényleg dagadt vagyok?Olyan bunkó.Direkt bundáskenyeret csinál reggelire én meg ott szenvedek mert ha eszem belőle akkor lelkiismeret furdalásom lesz
2012. júl. 11. 23:23
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
2 liter vízet szoktam inni általában
2012. júl. 12. 00:10
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

a fehérje nem hizlal,azon ne spórolj.

toljad a csirkét a tojást a túrót.

a sok szénhidrát az ami hizlal.

fehérjéből nem tudsz annyit enni,hogy meghízz.

amúgy mit sportolsz?

2012. júl. 12. 00:15
 13/28 A kérdező kommentje:
hát bevallom őszintén,hogy semmit.De működtött tavaly is.Lefogytam 48 kilóra ami tökéletes volt csak nagyon sokat stresszeltem a tanulás miatt meg önbizalom hiányom volt és meghíztam...
2012. júl. 12. 00:22
 14/28 anonim ***** válasza:
33%

Ha hullik a hajad més gondok vannak a menzeszeddel az anorexia...

a fejlődésben vagy és többet kellene enned

b ha gondod van az alakoddal sportolj

ezt javasolnám:

reggelire vagy2-3 szelet kenyér(bundás

tízórai egy vagy 2 alma

ebéd 1 tál főtt étel lehetőleg hús

uzsonna 2-3 paradicsom vajas kenéyrrel

vacsora sovány turó és csirkecomb ha nincs túró akkor sovány tej

+ napi 40 perc kocogás

és a lényeg a testzsír% számít nem a kg

szerintem 1 hónapja kevésbé voltál löttyedt mint most, jó úton haladsz a kórház felé kislány hallgass rám vagy szomorú vége lesz

keress rá derék és csípő arányra és azt mérd ne azt nézed hány kg vagy.

És még, jegyezd meg ha itt mindenki kioktat, anyukád is lebeszélne róla, akkor minden bizonnyal nem neked van igazad mert mások már többet is láttak mint te és értenek is hozzá...

.

2012. júl. 12. 00:24
 15/28 A kérdező kommentje:
de a derekamból lement 8 centi a csípőmből meg 4.
2012. júl. 12. 00:27
 16/28 anonim ***** válasza:
71%

milyen fogyókúra az, ahol nem tudod, mennyi energiát vittél be?????

dinnye az cukros víz, nem zöldség és gyümölcs

a sportolásmentes fogyókúra, meg baromi jól működhet, ha 15 kg-ot már vissza is szedtél, tudod, hogy ez a jojó mit művel a bőröddel és az egész szervezeteddel? nem csoda a hajhullás és a menzesz zavara...anyádnak igaza van, egyél normálisan!

2012. júl. 12. 00:31
 17/28 A kérdező kommentje:
ajj de nem akarok dagadt lenni!!! ha többet eszem tudod milyen iszonyú bűntudatom lesz? Ha tudnám hogy kell kihánynám inkább legalább jobban érezném magam...de senki nem ért meg.
2012. júl. 12. 00:38
 18/28 anonim ***** válasza:
77%

igen.

a lustaságot és az önpusztítást senki sem érti meg.

2012. júl. 12. 01:18
 19/28 anonim ***** válasza:
78%
Húúúú, adja az Isten, hogy ne ilyen lányom legyen!
2012. júl. 12. 05:41
 20/28 Smartguy86 ***** válasza:
70%

Kérdező te nem csak hülye vagy, de lusta is.

Így nem lehet fogyni!!!! Sportolni KELL, és rendesen enni is KELL. Egészséges ételeket. Vagy mit akarsz? Nem elég elrettentő neked, hogy hullik a hajad és lassan leáll a menstruációd??? Tönkre akarod tenni magadat egy életre?

Nem akarsz majd gyerekeket? Mert ha így folytatod, később lehet, hogy esélyed se lesz gyereket szülni. Ráadásul felnőtt korodra olyan csúnya leszel, hogy senkinek nem fogsz kelleni - ha ugyan megéred, hogy felnőjj. Az ilyen evési és lelkizavaros lányok nem nagyon élnek 30 éves korukig...

2012. júl. 12. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!